23:36 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2019
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο 12 συνέδριο της ΝΔ

Δέσμευση Μητσοτάκη για 2.000 ευρώ σε κάθε παιδί που γεννιέται και αύξηση αφορολόγητου

© Φωτογραφία : Menelaos Myrillas / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 10

Να στηρίξει τα νέα ζευγάρια από την πρώτη ημέρα της γέννησης του πρώτου παιδιού τους δεσμεύτηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Έθεσε ως «αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα» να υπηρετήσει την κοινωνία και να κλείσει τις «πληγές του διχασμού» για τις οποίες κατηγόρησε τον πρωθυπουργό.

Τη δέσμευσή του για να στηρίξει τα νέα ζευγάρια με 2.000 ευρώ για κάθε παιδί που γεννιέται στην Ελλάδα και αύξηση κατά 1.000 ευρώ στο αφορολόγητο όριο για κάθε παιδί, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα του συνεδρίου του κόμματος.

Στόχος του όπως είπε είναι «πολύ σύντομα η δημιουργία οικογένειας να μην αντιμετωπίζεται πια από τους νέους μας με δισταγμό, αλλά ως αυτό που είναι: η σημαντικότερη χαρά της ζωής».

Τόνισε ότι η ανάπτυξη πρέπει να επουλώσει τα ρήγματα. «Να γίνει εργαλείο μιας νέας κοινωνικής συνοχής. Διότι το μέρισμα της ανάπτυξης πρέπει να επιστρέφει στην κοινωνία ώστε να προχωράμε όλοι μαζί μπροστά και να μη μένει κανείς πίσω» υπογράμμισε.

Έθεσε ως «αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα» να υπηρετήσει την κοινωνία και να κλείσει τις «πληγές του διχασμού» για τις οποίες κατηγόρησε τον πρωθυπουργό.

Tags:
ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK