18:10 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2019
Ανεξάρτητοι Έλληνες

ΑΝΕΛ: Αθλιότητες από την εν αποστρατεία Ντόρα Μπακογιάννη

© Φωτογραφία : Nikos Libertas / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η κ. Μπακογιάννη, χαρακτήρισε νωρίτερα τον Πάνο Καμμένο, «κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη» γιατί επέλεξε να μην αρθεί η ασυλία του, μετά από μήνυση που η ίδια του είχε υποβάλει.

Σε υψηλούς τόνους απάντησαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, στους χαρακτηρισμούς της Ντόρας Μπακογιάννη στον Πάνο Καμμένο, ως «κότα τρίλειρη» και «μακροπουπουλάτη».

«Δεν αξίζουν κανενός σχολίου και απάντησης οι αθλιότητες της εν αποστρατεία Ντόρας Μπακογιάννη. Την τρομοκρατία των ύβρεων και των συκοφαντιών ο ελληνικός λαός την επιστρέφει σ' αυτούς που την εξαπολύουν», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Τοσουνίδης.

Αφορμή για την σκληρή επίθεση της κ. Μπακογιάννη στον κ. Καμμένο, ήταν η επιλογή του υπουργού Εθνικής Άμυνας να μην αρθεί η βουλευτική του ασυλία, μετά από μήνυση που του είχε υποβάλλει η ίδια.

«Έκανα μήνυση για ένα άθλιο tweet του κ. Καμμένου, το οποίο έθιγε την τιμή και την υπόληψή μου. Η δικαιοσύνη έστειλε χαρτί στη Βουλή για να αρθεί η ασυλία του» τόνισε η κ. Μπακογιάννη μιλώντας στο ΣΚΑΪ και συνέχισε λέγοντας ότι ήξερε πάντα πως ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ «ήταν κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη».

Σχετικά:

Μπακογιάννη για Καμμένο: Κότα τρίλειρη και... μακροπουπουλάτη
Tags:
ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, Ντόρα Μπακογιάννη, Θεόδωρος Τοσουνίδης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK