10:08 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2019
Συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Κύριε Κουμουτσάκο, είστε περιορισμένης ευθύνης

© Φωτογραφία : Nikos Libertas / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

«Κύριε Κουμουτσάκο, αποδεικνύετε για μια ακόμη φορά ότι πράγματι είστε περιορισμένης ευθύνης», απαντούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στον Κουμουτσάκο για τις δηλώσεις του περί υπουργού Άμυνας περιορισμένης υπευθυνότητας.

«Κύριε Κουμουτσάκο, αποδεικνύετε για μια ακόμη φορά ότι πράγματι είστε περιορισμένης ευθύνης, ελάχιστης υπευθυνότητας και πολύ μεγάλης κομματικής εμπάθειας. Πρέπει, επιτέλους, να κατανοήσετε ότι απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα όλοι οι Έλληνες πρέπει να είμαστε "ένα σώμα μια ψυχή"».

Αυτή ήταν, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, η απάντηση του εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρου Τοσουνίδη στις δηλώσεις του τομεάρχη Εξωτερικών της ΔΝ, Γιώργου Κουμουτσάκου, κάνοντας λόγο ο ίδιος για «ανεύθυνες δηλώσεις».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κουμουτσάκος σε προηγούμενα σχόλιά του, είχε αναφέρει μεταξύ άλλων: «Δυστυχώς σε αυτήν την κρίσιμη συγκυρία αυξημένης έντασης στο Αιγαίο και στην Αν. Μεσόγειο, σε δύσκολες συνθήκες για την Πατρίδα, στην κυβέρνηση υπάρχει Υπουργός Εξωτερικών μερικής απασχόλησης & Υπουργός Άμυνας περιορισμένης υπευθυνότητας», είπε, συμπληρώνοντας: «Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Ειδικά, τώρα που τα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής & εθνικής ασφάλειας παρουσιάζουν τέτοια ένταση και όξυνση».

Tags:
Νέα Δημοκρατία, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Θεόδωρος Τοσουνίδης, Γιώργος Κουμουτσάκος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK