18:08 09 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2019
Στη Στοά των Εμπόρων ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Εργαζόμενοι της «Στοάς Εμπόρων» σε Μητσοτάκη: Θα σε ψηφίσουμε (Φωτογραφίες)

© Φωτογραφία : Twitter / Kyriakos Mhtsotakis
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφτηκε τη Στοά των Εμπόρων, στο κέντρο της Αθήνας. Εργαζόμενοι και καταναλωτές δεν έκρυψαν τις πολιτικές τους προτιμήσεις.

Τη «Στοά των Εμπόρων» επισκέφτηκε το Σάββατο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος έδωσε το «παρών» στις εορταστικές εκδηλώσεις του δήμου Αθηναίων, υπό τον τίτλο «Ζήσε την Αθήνα στα Σημεία».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, επισκέφτηκε το σύνολο των καταστημάτων, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον επέδειξε για τα μαγαζιά, τα οποία άρχισαν να λειτουργούν πρόσφατα, στο πλαίσιο της κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας.

​Ο κοινωνικός σκοπός των επιχειρήσεων αυτών, όπως εξήγησαν οι εργαζόμενοι, δεν σχετίζεται μόνο με τα προϊόντα που πωλούν, αλλά και με το γεγονός ότι απασχολούνται άνθρωποι από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μεταξύ άλλων, εστίασε σε μία συγκεκριμένη επιχείρηση, η οποία παράγει χειροποίητα αντικείμενα από τις σελίδες αδιάθετων τευχών του περιοδικού «Σχεδία», με τη μέθοδο της δημιουργικής ανακύκλωσης (upcycling).

Στις συζητήσεις που είχε με τους απασχολούμενους στις κοινωνικές επιχειρήσεις, δεν έλειψαν και οι αναφορές στις πολιτικές εξελίξεις, με αρκετούς από τους εργαζόμενους αλλά και τους καταναλωτές να δηλώνουν πως θα ψηφίσουν Ν.Δ. στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Σχετικά:

Μαξίμου: Tι άλλο θα σκαρφιστεί ο Μητσοτάκης για να καταψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών
Μητσοτάκης: Ο Καμμένος μπροστά στο πολιτικό του τέλος δεν διστάζει να λέει ό,τι θέλει
Μητσοτάκης: Καταψηφίζουμε τον προϋπολογισμό, τον ΣΥΡΙΖΑ και την πολιτική χωρίς αρχές
Ζήτημα… Βασιλικής Θάνου θέτει ο Μητσοτάκης
Tags:
επιχειρήσεις, έμποροι, Νέα Δημοκρατία, Κυριάκος Μητσοτάκης, Αθήνα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK