17:23 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2019
Γιώργος Πατούλης

Ενδο-οικογενειακή διαμάχη για τον δήμο Αμαρουσίου, δεν στηρίζει τη σύζυγό του ο Πατούλης

© Φωτογραφία: Facebook / Giorgos Patoulis
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Γιώργος Πατούλης ανακοίνωσε τη στήριξη της υποψηφιότητας του Θόδωρου Αμπατζόγλου, αποδοκιμάζοντας εμμέσως την απόφαση της συζύγου του, Μαρίνας, να διεκδικήσει τον δήμο των βορείων προαστίων.

Ενδο-οικογενειακή διαμάχη φαίνεται πως έχει ξεσπάσει μετά την απόφαση της Μαρίνας Πατούλη, συζύγου του Γιώργου Πατούλη, να θέσει υποψηφιότητα για τον δήμο Αμαρουσίου.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής αποδοκίμασε δημόσια την απόφαση της συζύγου του, ανακοινώνοντας τη στήριξη της υποψηφιότητας του «εκλεκτού» της Ν.Δ., Θεόδωρου Αμπατζόγλου.

«Η υποψηφιότητα του Θόδωρου Αμπατζόγλου είναι μια επιλογή που μπορεί να εγγυηθεί και την εκλογική νίκη στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου, αλλά και τη συνέχεια της προσπάθειας που ξεκίνησα στο Μαρούσι το 2007» δήλωσε ο ίδιος, λίγες ώρες μετά την απόφαση-έκπληξη της συζύγου του.

Και πρόσθεσε: «Για το λόγο αυτό από την πρώτη στιγμή δήλωσα με ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο ότι στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις, την υποψηφιότητα του για το δήμο Αμαρουσίου. Μαζί θα δώσουμε τη μάχη για τη νίκη στο Μαρούσι και στην Περιφέρεια Αττικής».

Νωρίτερα, η Μαρίνα Πατούλη γνωστοποίησε την πρόθεσή της να διεκδικήσει τον δήμο των βορείων προαστίων, τονίζοντας ότι «τον Μάιο του 2019 θα διεκδικήσω τον δήμο Αμαρουσίου και μόνο οι πολίτες θα κρίνουν την επιλογή μου».

«Η μέχρι σήμερα πορεία μου, οι όποιες επιτυχίες και τα όποια λάθη μου, είναι αυτονόητο να μπαίνουν καθημερινά στην κρίση του πολίτη. Εξάλλου, αυτός είναι που τελικώς αποφασίζει σε ποιον επιθυμεί να δώσει τη δυνατότητα να ηγηθεί σε μια θέση και να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο» πρόσθεσε η υποψήφια δήμαρχος.

Και κατέληξε: «Η πρόσφατη δημοσκόπηση στον Δήμο Αμαρουσίου έδειξε ότι υπάρχει μια σημαντική μερίδα συμπολιτών μου που βλέπει στο πρόσωπό μου έναν άνθρωπο που έχει και μπορεί να συνεισφέρει σε ένα καλύτερο αυτοδιοικητικό αύριο στην πόλη. Και αυτό δεν καταγράφεται μόνο στα χαρτιά, αλλά μου μεταφέρεται καθημερινά από τους ανθρώπους που συναντώ και συνομιλώ».

Σχετικά:

Υποψήφια δήμαρχος Αμαρουσίου η σύζυγος του Πατούλη
Μητσοτάκης σε Πατούλη: Γιώργο θα είσαι ο επόμενος περιφερειάρχης
Τον Πατούλη «ρίχνει» η ΝΔ απέναντι στη Δούρου στη μάχη για την Περιφέρεια Αττικής
Tags:
αυτοδιοικητικές εκλογές 2019, Νέα Δημοκρατία, Γιώργος Πατούλης, Μαρούσι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK