23:18 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2019
ΣΥΡΙΖΑ

Σβίγκου: Η έξοδος από τα μνημόνια είναι πραγματικότητα

© Φωτογραφία : Menelaos Myrillas / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Την αντίδραση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Ράνιας Σβίγκου, προκάλεσαν οι δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού κ. Κώστα Σημίτη στην συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα.

Σε νέα ανάρτηση της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook σχετικά με σημερινή συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, προχώρησε η κ. Ράνια Σβίγκου.

Συγκεκριμένα, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει με την ανάρτησή πως: «Όσο κι αν καταστροφολογεί, όσο κι αν ενοχλείται ο κ. Σημίτης, η έξοδος από τα μνημόνια είναι πραγματικότητα».

Όπως διαβάζουμε στο ΑΜΠΕ, η εκπρόσωπος προσθέτει ότι «η χώρα μας δεν θα μπει σε νέο πρόγραμμα, ούτε θα προσφύγει ξανά σε δανεισμό από τον ESM» και πως «την απάντηση την δίνουν καθημερινά, η πορεία της οικονομίας και οι δηλώσεις των αρμόδιων Ευρωπαίων αξιωματούχων».

«Ας ασχοληθεί καλύτερα με την πολιτική του αυτοβιογραφία, μήπως καταφέρει να εξηγήσει τα ανεξήγητα», σχολιάζει η κ. Σβίγκου. «Διότι», συνεχίζει, «η ισχυρή Ελλάδα του κ. Σημίτη, με τα μεγάλα δημόσια έργα, τις μεγάλες αγορές όπλων και, όπως αποδείχθηκε τελικά, τις μεγάλες μίζες, κατέρρευσε σαν τραπουλόχαρτο, λίγα μόλις χρόνια αργότερα».

Τέλος, η κ. Σβίγκου επισημαίνει πως «όσες, λοιπόν, συνεντεύξεις αυτοθαυμασμού κι αν δώσει ο πρώην πρωθυπουργός, ούτε η ιστορία αλλάζει, ούτε η μνήμη των πολιτών».

Tags:
Facebook, μνημόνιο, Κώστας Σημίτης, Ράνια Σβίγκου, Ελλάδα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK