06:07 04 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Εορταστική εκδήλωση όπου θα ψαλούν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Αλέξη Τσίπρα να έχει προσκαλέσει, μεταξύ άλλων, καλλιτέχνες ΑμεΑ, το «Σχολείο 18 άνω» και ψαράδες που διέσωσαν ανθρώπους στο Μάτι.

Μέλη του «Σχολείου 18 άνω», καλλιτέχνες, ΑμεΑ, ψαράδες που βρέθηκαν στο πύρινο μέτωπο στο Μάτι, ψυχολόγοι, ανάδοχοι γονείς και απασχολούμενοι σε δομές για πρόσφυγες θα βρεθούν στο Μέγαρο Μαξίμου προσκεκλημένοι του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Αναλυτικά, σύμφωνα με ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, ο κ. Τσίπρας έχει προσκαλέσει στο Μέγαρο Μαξίμου για εορταστική εκδήλωση και τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς μαθητές, καθηγητές και θεραπευτές από το «Σχολείο 18 άνω».

Ο πρωθυπουργός έχει προσκαλέσει, επίσης, τα μέλη της κίνησης καλλιτεχνών ΑμεΑ Dagipolis Dance Co, μέλη της ομάδας καλλιτεχνών Red Thread που κάνουν διαδραστικά δρώμενα σε σχολεία για να ευαισθητοποιήσουν τους μαθητές για το bullying, καθώς και ψαράδες που βοήθησαν στη διάσωση ανθρώπων από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Έχει καλέσει, επίσης, ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς, ανάδοχους γονείς με τα παιδιά τους και απασχολούμενους σε δομές για πρόσφυγες και ασυνόδευτα ανήλικα.

Τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς θα ψάλει η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών METALLON και ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος «Κρητών ΖΑΛΑ».

Tags:
κάλαντα, ψαράδες, πρόσφυγες, Μέγαρο Μαξίμου, Αλέξης Τσίπρας, Μάτι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK