07:22 27 ΙΟΥΝΙΟY 2019
Η Ντόρα Μπακογιάννη

Υποψήφια Γενική Γραμματέας του Συμβουλίου της Ευρώπης η Ντόρα Μπακογιάννη

© Φωτογραφία : Nikos Libertas / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Υποψήφια για τη θέση της Γενικού Γραμματέως του Συμβουλίου της Ευρώπης είναι η Ντόρα Μπακογιάννη, όπως ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία, παρατηρώντας ότι είναι «η πρώτη φορά που πολιτικός από την Ελλάδα προτείνεται για ένα τόσο υψηλό και κρίσιμο, για την ευρωπαϊκή και διεθνή πολιτική, αξίωμα».

Την υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη για τη θέση της Γενικού Γραμματέως του Συμβουλίου της Ευρώπης γνωστοποιεί, με ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία.

«Η υποψηφιότητα της κ. Ντόρας Μπακογιάννη για τη θέση της Γενικού Γραμματέως του Συμβουλίου της Ευρώπης αποτελεί εξαιρετική τιμή για την πατρίδα μας, καθώς είναι η πρώτη φορά που πολιτικός από την Ελλάδα προτείνεται για ένα τόσο υψηλό και κρίσιμο, για την ευρωπαϊκή και διεθνή πολιτική, αξίωμα», σημειώνει η ΝΔ συγκεκριμένα.

«Η Νέα Δημοκρατία επιθυμεί να ευχαριστήσει την Κυπριακή Δημοκρατία που πρότεινε και στηρίζει την υποψηφιότητα της κ. Μπακογιάννη και θεωρεί αυτονόητη και την αντίστοιχη υποστήριξη της από την ελληνική κυβέρνηση», προσθέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Tags:
Νέα Δημοκρατία, Συμβούλιο της Ευρώπης, Ντόρα Μπακογιάννη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK