07:03 27 ΙΟΥΝΙΟY 2019
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Ζουράρις

Κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών ο Ζουράρις που στηρίζει όμως την κυβέρνηση

© Φωτογραφία : Menelaos Myrillas / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Ο Κώστας Ζουράρις αναπτύσσει το σκεπτικό του στο κείμενο των τεσσάρων σελίδων και καταλήγοντας τονίζει ότι η άποψή του κατά της συμφωνίας συνυπάρχει με την στήριξή του προς την παρούσα κυβέρνηση.

Για καταστροφή της αρτιμέλειας της «ιερής Γαίας Μακεδονίας» και για μετατροπή του «Ακέραιου της σωματοψυχής των Μακεδόνων» σε «σερνάμενο σακατιλίκι» κάνει λόγο ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Ζουράρις σε κείμενό του με τίτλο «Μακεδονία σακατεμένη». Σημειώνει πάντως ότι στηρίζει την κυβέρνηση μέχρι τη λήξη της εντολής της.

Ο Η΄ αντιπρόεδρος της Βουλής στο κείμενό του για την Συμφωνία των Πρεσπών σημειώνει χαρακτηριστικά: Λέμε όχι στον ακρωτηριασμό που θα πάθει η ολόδική μας, πρωτοφυής ονομασία. Η Μακεδονία είναι μία και είναι μακεδονική. Ημών, των Μακεδόνων. Ο "αυτοπροσδιορισμός" ανήκει στον Γνήσιο και αρχήθεν Πρώτον της ονομασίας κι όχι στον κλέφτη: αποκεκρίσθαι, διάκρισις, όχι λωποδυσία.

Δηλώνει επίσης ότι «ναι, η προσυμφωνία των Πρεσπών είναι καλύτερη από όλα τα χάλια των προηγούμενων —ενδιάμεση κλπ».

Το τετρασέλιδο κείμενο με το σκεπτικό του καταλήγει σε «Υστερόγραφο» όπου αναφέρει ότι «η ως άνω άποψή μου συνυπάρχει με την πλήρη και διαρκή εκ μέρους μου στήριξη προς την παρούσα κυβέρνηση, μέχρις λήξεως τής εντολής. Σύμφωνα με τε καθ΄ ημάς συναμφότερον».

Tags:
συμφωνία των Πρεσπών, Σκοπιανό, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Κώστας Ζουράρις
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK