08:49 26 ΙΟΥΝΙΟY 2019
Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη στέλεχος των ΑΝΕΛ και νέα υφυπουργός Εσωτερικών

Χρυσοβελώνη: Η κυβέρνηση πρέπει να ολοκληρώσει τη θητεία της

© Φωτογραφία : Alexandros Michailidis / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Σταθερή στις θέσεις τις οποίες είχε εκφράσει στις 8 Ιανουαρίου, μέσω ανακοίνωσής της, παραμένει η υφυπουργός Εσωτερικών και βουλευτής των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση.

Τη δήλωσή της προ ολίγων ημερών επαναφέρει η υφυπουργός Εσωτερικών και βουλευτής των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, με αφορμή την αποχώρηση του κόμματός της από την κυβέρνηση, τονίζοντας ότι «επικαιροποιημένη ισχύει κάθε λέξη που περιέχει». 

Για την συμφωνία των Πρεσπών τονίζει ότι, «είναι ανάγκη να έρθει το τελικό εγκεκριμένο κείμενο, να δοθεί για μελέτη και να καταθέσουν όλοι με ψυχραιμία, υπευθυνότητα και με γνώμονα το εθνικό συμφέρον τις απόψεις τους θεσμικά και δημοκρατικά στα αρμόδια όργανα των Κομμάτων, στη Βουλή και στην Κοινωνία».

«Συνεπώς, έχω διαφορετική θέση με εκείνους που σπεύδουν να πάρουν αρνητικές αποφάσεις, να καταγγείλουν και να συκοφαντήσουν χωρίς να μελετήσουν, όπως έχω διαφορετική θέση και με εκείνους που σπεύδουν να πάρουν θετικές αποφάσεις με τον ίδιο τρόπο» προσθέτει.

Την ίδια στιγμή η κ. Χρυσοβελώνη, επισημαίνει ότι η «κυβέρνηση πρέπει να ολοκληρώσει τη θητεία της. Βρίσκεται στην πιο παραγωγική, δημιουργική και θετική της φάση. Το οφείλουμε στους Έλληνες πολίτες που δοκιμάστηκαν και το μέρος των συμπολιτών μας που δοκιμάζεται ακόμη. Το οφείλουμε στα στελέχη των κομμάτων ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ που εργάστηκαν κάτω από πολύ μεγάλες «πιέσεις» και αντιδράσεις.»

Tags:
συμφωνία των Πρεσπών, εκλογές, Κυβέρνηση, ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, Μαρίνα Χρυσοβελώνη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK