06:56 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2019
Τέρενς Κουίκ

Ο Γεωργιάδης θυμίζει παλιότερες δηλώσεις του Τέρενς Κουίκ: «Τα Σκόπια είναι Βαρντάρσκα»

© Φωτογραφία : Nikos Libertas / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 10

Τις παλιότερες δηλώσεις του Τέρενς Κουίκ για την ονομασία της πΓΔΜ υπενθυμίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης σε αναρτήσεις στο Twitter. Το τότε στέλεχος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ακούγεται να λέει πως «για εμάς τα Σκόπια είναι Βαρντάρσκα».

Παλαιότερες δηλώσεις του Τέρενς Κουίκ για το θέμα της Μακεδονίας έσπευσε να υπενθυμίσει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, με αναρτήσεις του στο Twitter.

Σε βίντεο που ανέβασε ο κ. Γεωργιάδης από τηλεοπτική αντιπαράθεση του Τέρενς Κουίκ με τον τότε αντιπρόεδρο της Βουλής, Γιάννη Τραγάκη, ο κ. Κουίκ ακούγεται να ζητά από τον συνομιλητή του να δεσμευτεί ότι δε θα ψηφίσει την «εκχώρηση του ονόματος Μακεδονία» καθώς όπως ισχυριζόταν η κυβέρνηση Σαμαρά — Βενιζέλου είχε δεχθεί «διπλή ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό για πάσα χρήση».

«Μιλάω για τη Μακεδονία και όταν μιλάω για τη Μακεδονία, μιλάω σοβαρά», επισημαίνει, επίσης, ο κ. Κουίκ, ενώ κατηγορεί την τότε κυβέρνηση ότι ξεπουλάει «Μακεδονία, Κυπριακό και Θράκη».

​Ο κ. Γεωργιάδης παρέθεσε κι άλλο βίντεο με τον Τέρενς Κουίκ στο οποίο ακούγεται να λέει: «Για μας τα Σκόπια είναι Βαρντάρσκα. Δεν είναι Μακεδονία της Βόρειας δεν ξέρω τι».

Tags:
συμφωνία των Πρεσπών, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Νέα Δημοκρατία, Άδωνις Γεωργιάδης, Τέρενς Κουίκ, Σκόπια, ΠΓΔΜ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK