06:59 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2019
Ο Πάνος Καμμένος

Βούρκωσε ο Καμμένος: Φεύγω με ψηλά το κεφάλι

© Φωτογραφία : Menelaos Myrillas / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Βούρκωσε ο Πάνος Καμμένος στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και ανέφερε στην ομιλία του ότι φεύγει με ψηλά το κεφάλι.

Δημόσια συγνώμη για τυχόν λάθη που όπως διαβεβαίωσε το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό δεν έγιναν εσκεμμένα, ζήτησε βουρκωμένος ο απερχόμενος υπουργός Πάνος Καμμένος κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Στην ομιλία του μεταξύ άλλων τόνισε πως φεύγει από την θέση του με ψηλά το κεφάλι, ενώ σημείωσε πως θεωρεί σημαντικότερό επίτευγμα της θητείας του τη διατήρηση της συνοχής του στρατεύματος παρά τις τεράστιες μειώσεις στο προϋπολογισμό του υπουργείου.

Ευχαρίστησε το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό για την άψογη συνεργασία που είχαν όλο αυτό τον καιρό, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ.

Ο κ. Καμμένος δήλωσε πως μέχρι να γίνουν οι κρίσεις τα καθήκοντα του απερχόμενου AΓΕΕΘΑ, ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη, αναλαμβάνει ο υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ, αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος.

Στην τελετή παρέστησαν σύσσωμη η στρατιωτική και πολιτική ηγεσία του υπουργείου —εκτός του Α/ΓΕΕΘΑ, ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη, που εκείνη την ώρα είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλεξή Τσίπρα.

Tags:
Πάνος Καμμένος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK