01:32 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής που έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, κατήγγειλε πως τελευταία δέχεται απειλητικά μηνύματα και η κόρη του.

Πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση υπουργοποίησής του στον επόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησης, δήλωσε κατηγορηματικά ο ανεξάρτητος βουλευτής ο Σπύρος Δανέλλης, που χθες έδωσε την 151η ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Εξήγησε μιλώντας στο ραδιόφωνο News274, πως ακόμη και εάν δεχθεί σχετική πρόταση από τον πρωθυπουργό θα την αρνηθεί καθώς κάτι τέτοιο θα ερχόταν σε πλήρη αντίθεση με αυτά που λέει τόσο καιρό.

«Δεν εντάχθηκα στο ΣΥΡΙΖΑ. Είμαι ανεξάρτητος. Στηρίζω βέβαια την κυβέρνηση και συμφωνώ με τον ΣΥΡΙΖΑ σε πολλά πράγματα. Η δική μου η αντίληψη ότι πρέπει να κάνουμε αυτό που επιχειρείται στην Ευρώπη: σύγκλιση, συνεννόηση όλων των δημοκρατικών δυνάμεων για να ανασχεθεί η επέλαση της δεξιάς».

Πλέον δέχεται απειλές και η κόρη μου

Ο κ. Δανέλλης μίλησε για τον καταιγισμό απειλών που ξεκίνησε να δέχεται από πέρσι τον Ιανουάριο και οι οποίες, όπως είπε εντάθηκαν μετά την επιλογή του να στηρίξει την κυβέρνηση. Σοβαρή είναι και η καταγγελια, του ότι πλέον δέχεται απειλητικά μηνύματα και η κόρη του.

«Δεν διανοείστε. Ήδη τώρα που μιλάμε δέχομαι απειλές και ύβρις στο Facebook, στο Twitter αλλά και με SMS. Παίρνω ευθέως μηνύματα απειλητικά και άρχισε να παίρνει και η κόρη μου, αρά τα πράγματα σοβαρεύουν».

Ο ανεξάρτητος βουλευτής εξήγησε ότι δεν συνδέει με κανένα κόμμα «αυτούς τους άθλιους». Είπε πάντως ότι υπάρχουν μεταξύ τους, «οργανωμένα τρολ που έχουν στην προμετωπίδα τους την φωτογραφία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

«Ελπίζω να μην τα ξέρει αυτά το οργανωμένο κόμμα», είπε ο κ. Δανέλλης και απηύθυνε συστάσεις προς το πολιτικό σύστημα να συνεννοηθεί.

Σχετικά:

Θεοδωράκης: Θετική ψήφος για τις Πρέσπες δεν σημαίνει ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση
Δανέλλης: Δεν σημαίνει ότι προσχωρώ στον ΣΥΡΙΖΑ η ψήφος εμπιστοσύνης
Ψήφος εμπιστοσύνης μετά την αποχώρηση Καμμένου
Tags:
απειλές, ψήφος εμπιστοσύνης, ανασχηματισμός, ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρος Δανέλλης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK