22:29 04 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Το γεγονός ότι δεν διεγράφη από τους ΑΝΕΛ αλλά παραιτήθηκε ξεκαθαρίζει σε συνέντευξή της η υφυπουργός Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, απορρίπτοντας χθεσινή ανακοίνωση του κόμματος που έκανε λόγο για διαγραφή.

«Δεν υπήρξε καμιά απολύτως διαγραφή», υπογραμμίζει η υφυπουργός Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM», απαντώντας έτσι σε ανακοίνωση ΑΝΕΛ, που αναφέρει κάνει λόγο για παραίτησή της.

«Αν όντως είχε υπάρξει διαγραφή πριν από την παραίτησή μου, όπως αναφέρει ο κ. Τοσουνίδης, θα είχε ανακοινωθεί. Κάτι τέτοιο δεν έγινε. Εγώ ζητάω από τον κ. Τοσουνίδη να μου δώσει εκείνα τα αποδεικτικά στοιχεία, από τα οποία προκύπτει ότι με κάλεσαν στα αρμόδια όργανα του κόμματος να διατυπώσω τις απόψεις μου και στη συνέχεια αποφασίστηκε η διαγραφή μου. Κάτι τέτοιο δεν υπάρχει. Τη διαγραφή δεν την αποφασίζει ο πρόεδρος. Υπάρχει διαδικασία που τηρείται όχι μόνο στα κόμματα, αλλά και σε συλλόγους και σωματεία, σε οποιοδήποτε όργανο», δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Χρυσοβελώνη.

Από την πλευρά της εξέφρασε τη λύπη της για το συγκεκριμένο δελτίο Τύπου υπενθυμίζοντας όσα έγραφε και στη δήλωση παραίτησης, στην οποία μιλούσε «για κακές συμπεριφορές».

Συνέστησε ακόμη στους ΑΝΕΛ ψυχραιμία, επισημαίνοντας πως στην πολιτική οι δρόμοι μπορεί να χωρίσουν λόγω διαφωνιών πάνω σε διάφορες πολιτικές.

Ακόμη, ευχαρίστησε τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για τις ευκαιρίες που τις έδωσε και για τις θέσεις, τις οποίες την πρότεινε και σημείωσε πως δεν χρειάζεται να υπάρχει ένταση.

Αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, η κ. Χρυσοβελώνη υπογράμμισε κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι έχουν γίνει βήματα προόδου.

«Από εκεί και πέρα περιμένω να δω και να μπορέσω να διαβάσω το σύνολο του κειμένου της Συμφωνίας για να μπορέσω να έχω μια πλήρη σφαιρική άποψη», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τη ρηματική διακοίνωση, η υφυπουργός πως καταρρίπτονται τα επιχειρήματα της αντιπολίτευσης και επισήμανε ότι «όλοι πρέπει να αποφασίσουν με βάση και γνώμονα το εθνικό συμφέρον της χώρας».

Σχετικά:

Εκπρόσωπος ΑΝΕΛ για Χρυσοβελώνη: Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος
Παραιτήθηκε η Χρυσοβελώνη από τους ΑΝΕΛ
Χρυσοβελώνη: Η κυβέρνηση πρέπει να ολοκληρώσει τη θητεία της
Tags:
διαγραφή, παραίτηση, ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK