18:36 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

«Θα δούμε με τον Σταύρο ποια είναι η θέση μου στο Ποτάμι», είπε ο βουλευτής του Ποταμιού, αφήνοντας ανοιχτό ακόμη και το ενδεχόμενο αποχώρησής του από το κόμμα.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το Ποτάμι φαίνεται να αφήνει ο Γιώργος Αμυράς, εν μέσω των εξελίξεων γύρω από τη Συμφωνία των Πρεσπών

«Θα δούμε με τον Σταύρο ποια είναι η θέση μου στο Ποτάμι», ανέφερε ειδικότερα, ο ίδιος, στον ΣΚΑΪ. «Θα το δούμε το μέλλον του Ποταμιού, και το δικό μου, θα καθοριστεί πριν τις εκλογές, πολύ πριν», ξεκαθάρισε.

«Είμαι σε κατάσταση αμηχανίας… δεν με κάνει χαρούμενο αυτό. Μας ρωτάνε: ''πέντε νοματαίοι δύο γραμμές;'' Ναι δύο γραμμές, τι να κάνουμε δημοκρατία έχουμε», σημείωσε ακόμη.

«Είναι πολύ βαρύ για μένα με ολίγη από Ποτάμι, με ψήφο Δανέλλη, μένει η κυβέρνηση, και πάλι με ολίγη από Ποτάμι θα περάσει η συμφωνία των Πρεσπών», ανέφερε παράλληλα.

Πάντως, ο κ. Αμυράς είπε ότι οι κ.κ. Θεοδωράκης, Μαυρωτάς και Λυκούδης δεν συνέδεσαν την ψήφο τους με την παραμονή της κυβέρνησης στην εξουσία όπως ο κ. Δανέλλης.

Tags:
συμφωνία των Πρεσπών, Ποτάμι, Γιώργος Αμυράς
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK