18:40 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Συμφωνία των Πρεσπών (86)
0 10
Βρείτε μας

Την «απόλυτη» αντίθεση τους απέναντι στην πολιτική του Ποταμιού όσον αφορά στη Συμφωνία των Πρεσπών εκφράζουν οι βουλευτές του κόμματος, Γρηγόρης Ψαριανός και Γιώργος Αμυράς, με ένα σκληρό μήνυμά τους στο Facebook, στο οποίο μάλιστα κάνουν λόγο για διάλυση του Ποταμιού.

Τεταμένο φαίνεται το κλίμα στο εσωτερικό του Ποταμιού, όπως αποτυπώνεται τουλάχιστον σε ανάρτηση στο Facebook, την οποία υπογράφουν οι δύο βουλευτές του κόμματος, Γρηγόρης Ψαριανός και Γιώργος Αμυράς. 

Οι βουλευτές σε μήνυμα που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του κ. Ψαριανού — και το οποίο συνυπογράφουν και οι δύο — εκφράζουν την αντίθεσή τους στην πολιτική που ακολουθεί το κόμμα όσον αφορά στη Συμφωνία των Πρεσπών, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «το Ποτάμι δεν επιλέγει μία καθαρή στάση και διαλύεται».

Οι ίδιοι, στην κοινή τους δήλωση, κάνουν λόγο για απαράδεκτη στάση από μέρους του Ποταμιού, το οποίο όπως λένε, «εμφανίζεται πατραπλέον προς τους ΤσιπροΠολάκηδες», εκφράζοντας την απόλυτή διαφωνίας του με την «περίεργη, επαμφοτερίζουσα και αλλοπρόσαλλη» στάση.

«Διατηρούμε το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού μας και του επαναπροσδιορισμού της σχέσης μας με το Ποτάμι», σημειώνουν ακόμη. 

Θέμα:
Συμφωνία των Πρεσπών (86)
Tags:
συμφωνία των Πρεσπών, Ποτάμι, Γιώργος Αμυράς, Γρηγόρης Ψαριανός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK