10:26 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Στις 13 Ιανουαρίου, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας υποχρέωσε δημοσιογράφο που τον φωτογράφησε έξω από το Μαξίμου, να σβήσει το επίμαχο φωτογραφικό στιγμιότυπο.

Ανακοίνωση εναντίον του Παύλου Πολάκη εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, στηλιτεύοντας το πρόσφατο περιστατικό, στο οποίο εμπλέκεται ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πολάκης, προσερχόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου στις 13 Ιανουαρίου, υποχρέωσε δημοσιογράφο που τον φωτογράφησε, στο πλαίσιο ρεπορτάζ για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, να σβήσει το επίμαχο φωτογραφικό στιγμιότυπο.

«Πολιτικό πρόσωπο σημαίνει, αναπόφευκτα, έκθεση στην δημοσιότητα. Ενέργειες αυτού του είδους, αν μη τι άλλο, φανερώνουν έλλειψη ψυχραιμίας και αυταρχισμό, ανεπίτρεπτα και τα δυο προκειμένου περί πολιτικών προσώπων» σχολίασε μεταξύ άλλων, η Ένωση Συντακτών.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ στηλιτεύει την συμπεριφορά του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη ο οποίος, προσερχόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου στις 13-1-2019, υποχρέωσε συνάδελφο που τον φωτογράφησε με το κινητό της τηλέφωνο, στο πλαίσιο του ρεπορτάζ της για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, να σβήσει την φωτογραφία. Υπενθυμίζουμε ότι πολιτικό πρόσωπο σημαίνει, αναπόφευκτα, έκθεση στην δημοσιότητα. Ενέργειες αυτού του είδους, αν μη τι άλλο, φανερώνουν έλλειψη ψυχραιμίας και αυταρχισμό, ανεπίτρεπτα και τα δυο προκειμένου περί πολιτικών προσώπων.

Σχετικά:

Πολάκης: Ιδιότυπη αριθμητική οι «δεκάδες τραυματίες», 17 άτομα κατέφυγαν στα νοσοκομεία
Κικίλιας: Ο κ. Πολάκης με απροκάλυπτο τρόπο παρεμβαίνει στη δικαστική εξουσία
Πολάκης κατά ΜΜΕ: Πουλάνε τρόμο και «δημοσκοπήσεις» μπας και βγάλουν τον Κυριάκο
Tags:
δημοσιογράφος, Υπουργείο Υγείας, ΕΣΗΕΑ, Παύλος Πολάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK