01:40 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2019
Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος

Κάθε εμπλοκή στις διεργασίες της άκρας δεξιάς διαψεύδει ο Αντώναρος

© Φωτογραφία : Menelaos Myrillas / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Mετά την αποχώρηση του κ. Καμμένου από το κυβερνητικό σχήμα, διεξάγονται διαβουλεύσεις για τη δημιουργία ενός πολιτικού σχηματισμού στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας.

Τη διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει στις διεργασίες που λαμβάνουν χώρο στην άκρα δεξιά, έδωσε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος, διαψεύδοντας σχετικά δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου.

«Δεν έχω καμιά επαφή και δεν μετέχω με κανένα τρόπο σε διεργασίες στον χώρο της ακραίας δεξιάς» επεσήμανε, προτού προσθέσει: «Σ' όλη μου τη ζωή και την πολιτική διαδρομή, κινήθηκα και κινούμαι στο πλαίσιο της κοινωνικής κεντροδεξιάς, όπου και παραμένω αμετακίνητα».

Υπενθυμίζεται ότι μετά την αποχώρηση του κ. Καμμένου από το κυβερνητικό σχήμα, διεξάγονται διαβουλεύσεις για τη δημιουργία ενός πολιτικού σχηματισμού στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας.

Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα, οι κ.κ. Καμμένος και Μπαλτάκος είχαν συνάντηση το προηγούμενο 24ώρο, στο γραφείο του πρώτου στη Βουλή των Ελλήνων.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Αντώναρου

«Οι συνεχιζόμενες στοχευμένες αθλιότητες κάποιων δημοσιογράφων και μέσων ενημέρωσης που επιμένουν να παραπληροφορούν την κοινή γνώμη δεν με αφορούν. Επαναλαμβάνω λοιπόν για πολλοστή φορά:

Δεν έχω καμιά επαφή και δεν μετέχω με κανένα τρόπο σε διεργασίες στον χώρο της ακραίας δεξιάς. Σε όλη μου τη ζωή και την πολιτική διαδρομή μου κινήθηκα και κινούμαι στα πλαίσια της κοινωνικής κεντροδεξιάς όπου και παραμένω αμετακίνητα. Κύριο μέλημά μου είναι και σήμερα όπως πάντα η εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος και η εμπέδωση της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Σχετικά:

Αντώναρος για Μητσοτάκη: Τι αρλούμπες μας σερβίρει το αγόρι
Ίδρυση νέου κεντροδεξιού κόμματος ζητά ο Ευάγγελος Αντώναρος
Tags:
Νέα Δημοκρατία, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Τάκης Μπαλτάκος, Πάνος Καμμένος, Ευάγγελος Αντώναρος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK