14:53 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο κ. Κακλαμάνης ζήτησε από τον Σταύρο Θεοδωράκη να αποδείξει ότι οι κύριοι Αμυράς και Ψαριανός έφυγαν με εντολή της ΝΔ. «Τι έτι χρείαν έχομεν μαρτύρων;», απαντά το Ποτάμι.

Αποδείξεις ότι ο Γιώργος Αμυράς και ο Γρηγόρης Ψαριανός έφυγαν από το Ποτάμι μετά από εντολή της ΝΔ, ζήτησε από το Σταύρο Θεοδωράκη, ο Νικήτας Κακλαμάνης.

«Τι έτι χρείαν έχομεν μαρτύρων;», απαντά με ανακοίνωσή του το Ποτάμι στον κ. Κακλαμάνη και αναφέρει ότι οι κύριοι Αμυράς και Ψαριανός συχνά προβληματίζονταν «παρουσία στελεχών και βουλευτών του Ποταμιού», για το εάν πρέπει να το εγκαταλείψουν και να ενταχθούν στους σχεδιασμούς της ΝΔ, «όπως τους το ζητούν πολλά στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης — αναφέρουν και συγκεκριμένα ονόματα». Γίνεται αναλυτική αναφορά στις κινήσεις των δυο βουλευτών αλλά και σε «επίμονα τηλεφωνήματα του αντιπροέδρου της ΝΔ, κ. Γεωργιάδη» και επικαλείται μάρτυρες αλλά και πρακτικά συνεδριάσεων τα οποία είναι και ηχογραφημένα.

​Το Ποτάμι εκφράζει έκπληξη που ο κ. Κακλαμάνης δεν ζήτησε αποδείξεις και για την άλλη καταγγελία του Σταύρου Θεοδωράκη, πως ο κ. Δανέλλης έφυγε κατ' εντολή της κυβέρνησης, «παρότι ως βουλευτής της αντιπολίτευσης φανταζόμασταν θα το έβρισκε πιο ενδιαφέρον».

Η επίμαχη δήλωση Κακλαμάνη και οι καταγγελίες του Θεοδωράκη

Την αντίδραση του Ποταμιού, πυροδότησε συνέντευξη του αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή της ΝΔ, Νικήτα Κακλαμάνη στο ραδιόφωνο Νews24/7.

«Ο κ. Θεοδωράκης βρισκόταν σε διάλογο με τον πρόεδρο της ΝΔ. Πρέπει να αποδείξει τώρα αυτά που καταγγέλλει ότι κατ' εντολήν της ΝΔ ανεξαρτητοποιήθηκαν οι κ.κ. Αμυράς και Ψαρριανός. Είχα πει πολύ νωρίς ότι όποιος ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών να μην περιμένει συνεργασία με τη ΝΔ προεκλογικά και ενδεχομένως μετεκλογικά. Ο κ. Αμυράς είναι καλοδεχούμενος. Για τον κ. Ψαρριανό που είναι φίλος μου δεν θα σας πω γιατί ο ίδιος έχει πει ότι θα μείνει ανεξάρτητος μέχρι την προκήρυξη εκλογών», είπε ο κ. Κακλαμάνης.

Προηγήθηκε συνέντευξη του Σταύρου Θεοδωράκη στο Open, όπου τόνισε ότι οι δύο βουλευτές, ο κ. Ψαριανός και ο κ. Αμυράς «έφυγαν από το Ποτάμι κατ' εντολή της ΝΔ». «Tο είχαν πει οι ίδιοι σε ανύποπτες στιγμές στα στελέχη του Ποταμιού ότι πιέζονται από τη ΝΔ για να φύγουν από το Κίνημά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον Σταύρο Θεοδωράκη, αντίστοιχες κινήσεις έχει κάνει και ο ΣΥΡΙΖΑ και πως «ο κ. Δανέλλης διαφοροποιήθηκε από το Ποτάμι κατ' εντολή του κυβερνώντος κόμματος».

Σχετικά:

Θεοδωράκης: Ψηφίσαμε τις Πρέσπες με οδηγό την εθνική και όχι την κομματική πυξίδα
Θεοδωράκης: Σε μία εβδομάδα θα αποκαλύψω ποιος «σκότωσε» την Κ.Ο. του Ποταμιού
Ψαριανός σε Θεοδωράκη: Είσαι φιλικός με όσους σε κατηγορούσαν για άνθρωπο των εργολάβων
Ποτάμι: Να παραδώσουν τις έδρες τους Αμυράς, Δανέλλης, Ψαριανός
Tags:
ΝΔ, Ποτάμι, Γρηγόρης Ψαριανός, Γιώργος Αμυράς, Νικήτας Κακλαμάνης, Σταύρος Θεοδωράκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK