ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Συνολικά 31 στελέχη της ΔΗΜΑΡ αποχωρούν από το ΚΙΝΑΛ με επιστολή τους προς τον γραμματέα Μανώλη Χριστοδουλάκη, στην οποία τονίζουν ότι η κ. Γεννηματά «έθεσε ουσιαστικά τη ΔΗΜΑΡ εκτός ΚΙΝΑΛ».

Πάνω από 30 στελέχη της ΔΗΜΑΡ αποχωρούν από το ΚΙΝΑΛ, με κοινή επιστολή τους προς τον γραμματέα του κόμματος, Μανώλη Χριστοδουλάκη.

Τα 31 στελέχη που υπογράφουν την επιστολή, σημειώνουν ότι «μετά την απόφαση της Επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, που έθεσε ουσιαστικά τη ΔΗΜΑΡ εκτός ΚΙΝΑΛ θεωρούμε αυτονόητη τη μη συμμετοχή στο ΚΙΝΑΛ».

Αυτό σημαίνει, όπως σημειώνουν, ότι αποχωρούν από «τις θέσεις ευθύνης που είχαμε αναλάβει στα κεντρικά όργανα και ως υποψήφιοι βουλευτές στα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ».

Αναλυτικά, αποχωρούν 20 από τα 36 στελέχη της ΔΗΜΑΡ από την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ. Αποχωρούν επίσης, τρία από τα πέντε στελέχη στην Εκτελεστική Γραμματεία και συγκεκριμένα οι κ. Θεοχαρόπουλος, Χατζησωκράτης, Καλπάκης. Ακόμη, 19 στελέχη από τις Γραμματείες των Τομέων Πολιτικής του ΚΙΝΑΛ εκ των οποίων δύο τομεάρχες πολιτικής του ΚΙΝΑΛ (Δικαιοσύνης και Πολιτισμού, Νίκος Τσούκαλης και Θωμάς Ψύρρας) και δύο αναπληρωτές τομεάρχες (Άμυνας και Κοινωνικής Ασφάλισης).

Τα 31 στελέχη που αποχωρούν από το ΚΙΝΑΛ είναι τα εξής: Αυγερόπουλος Κώστας, Γεωργάτος Γεράσιμος, Γκαρμπούνης Χρήστος, Καραντεμοίρης Γιάννης, Κόλλιας Βασίλης, Κυράτση Δήμητρα, Λαμπρινίδης Φώτης, Λαμπρινός Σπύρος, Μαντίκος Θάνος, Μασσαλάς Βασίλης, Μελέας Γιώργος, Μέλφου Κατερίνα, Μιχαηλίδης Χρήστος, Μοβσεσιάν Χάρης, Ναυπλιώτης Δημήτρης, Παναγούτσος Στέλιος, Παπαβασιλόπουλος Γιώργος, Παπαδοπούλου Χριστίνα, Παπανικολάου Φίλιππος, Πέρρος Χρήστος, Ρεβίθης Στέλιος, Ρελάκης Γιάννης, Στάικος Ηλίας, Στασινός Παναγιώτης, Στέλιος Σωτήρης, Τσούκαλης Νίκος, Χαλαζωνίτης Δημήτρης, Χατζησωκράτης Δημήτρης, Ψύρρας Θωμάς, Αργυρός Γιάννης και Καλπάκης Στέργιος.

Σχετικά:

Θεοχαρόπουλος για ΚΙΝΑΛ: Εκπέμπει συνεχιζόμενα σήματα παράλληλης πορείας με τη ΝΔ
Οριστικό το «διαζύγιο» στην κεντροαριστερά: Εκτός ΚΙΝΑΛ η ΔΗΜΑΡ
Tags:
αποχώρηση, κόμμα, ΚΙΝΑΛ, ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Φώφη Γεννηματά
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK