16:12 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Συμφωνία των Πρεσπών (92)
0 10
Βρείτε μας

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, προκάλεσε τον επικεφαλής του Ποταμιού να δημοσιεύσει «όλα τα ηχητικά» και άφησε υπονοούμενα για τους λόγους που ο κ. Θεοδωράκης στήριξε τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Χωρίς τέλος η κόντρα του Σταύρου Θεοδωράκη και του Ποταμιού, με τους ανεξάρτητους πλέον βουλευτές Γιώργο Αμυρά και Γρηγόρη Ψαριανό.

Λάβρος κατά του κ. Θεοδωράκη εμφανίστηκε σήμερα ο Γιώργος Αμυράς στο ΣΚΑΪ.

Τον προκάλεσε να δημοσιοποιήσει το σύνολο των πρακτικών κλειστής σύσκεψης του κόμματος για το ζήτημα της Συμφωνίας των Πρεσπών και έκανε λόγο για «βρώμικο πόλεμο, με παράνομες πρακτικές».

«Θα έλεγα στον Θεοδωράκη να βγάλει στη δημοσιότητα όλα τα ηχητικά για να έχει εικόνα ο κόσμος. Από μένα έχει το ελεύθερο να βγάλει τα πρακτικά της σημαντικότερης σύσκεψης που συμμετείχα όσο ήμουν στο Ποτάμι. Αν θέλει να συνεχίσει αυτόν τον βρώμικο πόλεμο, με παράνομες πρακτικές, να τα βγάλει στη δημοσιότητα. Αλλά να απαντήσει: Γιατί ήθελε να περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών;

Ο κ. Αμυράς, άφησε υπόνοιες ότι ο επικεφαλής του Ποταμιού, κ. Θεοδωράκης, έχει αναλάβει δεσμεύσεις για να στηρίξει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Αν μου στείλει τώρα μήνυμα και μου δώσει το ελεύθερο, μπορώ να σας πω. Να μας πει και αν έχει αναλάβει δεσμεύεις και έναντι ποιων;» είπε ο κ. Αμυράς.

Κατηγόρησε επίσης τον Σταύρο Θεοδωράκη ότι εκείνος ευθύνεται για τη διάλυση του Ποταμιού, λέγοντας ότι «Αποχωρήσαμε εννέα βουλευτές από το Ποτάμι και στο μυαλό του Θεοδωράκη ήταν στραβός ο γιαλός».

Θέμα:
Συμφωνία των Πρεσπών (92)

Σχετικά:

Ψαριανός: Ο Θεοδωράκης είχε δεσμευτεί να ψηφίσει τις Πρέσπες, υπήρχε ανάμειξη πρεσβειών
Θεοδωράκης: Το Ποτάμι δεν νοιάστηκε ποτέ για τις απώλειες
Ποτάμι: Να παραδώσουν τις έδρες τους Αμυράς, Δανέλλης, Ψαριανός
Αμυράς: Το Ποτάμι δεν το διέλυσα εγώ
Συμφωνία των Πρεσπών
Tags:
συμφωνία των Πρεσπών, Ποτάμι, Σταύρος Θεοδωράκης, Γιώργος Αμυράς
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK