06:39 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η βουλευτής που προσχώρησε στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ από την Ένωση Κεντρώων, βγήκε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ σπάζοντας το εμπάργκο και είπε ότι μπορεί να φτιάξει δικό της κόμμα.

Νέος πονοκέφαλος στην κυβερνητική πλειοψηφία.

Τη στιγμή που η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ μετρά 145 βουλευτές και τα νομοσχέδια θα περνούν από εδώ και πέρα με ονομαστικές ψηφοφορίες, η βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου έσπασε το εμπάργκο στο ΣΚΑΪ και λέγοντας μάλιστα «αν θέλουν ας με διαγράψουν».

«Γιατί να με απασχολεί το εμπάργκο; Το πρόβλημα είναι του ΣΥΡΙΖΑ όχι δικό μου. Δεν θεωρώ ότι ο κάθε βουλευτής πρέπει να έχει εμπάργκο είτε προς την ΕΡΤ, είτε προς τον ΣΚΑΪ. Αν θέλουν ας με διαγράψουν», είπε χαρακτηριστικά.

Η κ. Μεγαλοοικονόμου, εξελέγη αρχικά βουλευτής με την Ένωση Κεντρώων και στη συνέχεια προσχώρησε στο ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα πάντως δήλωσε πως αν ο Βασίλης Λεβέντης της ζητήσει να παραδώσει την έδρα της θα το έκανε.

«Δεν ήθελαν να την παραδώσω όταν έγινα ανεξάρτητη. Πίσω από μένα ήταν ο Καλλιάνος που προσχώρησε στη ΝΔ, άρα η έδρα θα πήγαινε στη ΝΔ. Δεν μπορεί να λέει εμένα προδότρια ο Λεβέντης».

Αίσθηση προκάλεσε επίσης, η δήλωση της κ. Μεγαλοοικονόμου ότι ενδέχεται να φτιάξει δικό της κόμμα.

«Εγώ θα τους συμβουλεύσω να ψηφίσουν το κόμμα που θα κάνω εγώ. Ένα κόμμα το οποίο θα είναι πολύ πρωτοποριακό και δεν θα έχει σχέση με πολιτικούς», είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά:

Το τσιφτετέλι της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου (Βίντεο)
Λεβέντης για Μεγαλοοικονόμου: Την έβαλα στη Βουλή και τώρα απολαμβάνω το μίσος
Tags:
εμπάργκο, Ένωση Κεντρώων, ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK