11:17 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η βουλευτής άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραδώσει την έδρα της εάν ο Βασίλης Λεβέντης παραδεχθεί τι την οδήγησε να αποχωρήσει από την Ένωση Κεντρώων.

Σήκωσε το γάντι η Ένωση Κεντρώων στην βουλευτή Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

Η κ. Μεγαλοοικονόμου, που έχει προσχωρήσει πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραδώσει την έδρα της εφόσον ο Βασίλης Λεβέντης παραδεχθεί τι την οδήγησε να αποχωρήσει από την Ένωση Κεντρώων.

Σε αυστηρό ύφος, ο κ. Λεβέντης δήλωσε ότι περιμένει από την κ. Μεγαλοοικονόμου να το πράξει και να παραδώσει αμέσως την έδρα της.

«Πάγια θέση μου είναι κάθε βουλευτής, ιδιαίτερα διορισμένος από το κόμμα με λίστα, αν διαφωνήσει με το κόμμα, οφείλει να παραδίδει την βουλευτική έδρα. Συνεπώς, καλώ την κ. Μεγαλοοικονόμου να παραδώσει αμέσως την έδρα που ανήκει στο λαό του Πειραιά και αποκτήθηκε με δικούς μου αγώνες 40 ετών», δήλωσε ο κ. Λεβέντης.

Σε συνέντευξή της το πρωί, η κ. Μεγαλοοικονόμου, είπε ότι στην πραγματικότητα η Ένωση Κεντρώων δεν ήθελε να παραδώσει την έδρα της και πως θα το πράξει άμεσα εάν ο κ. Λεβέντης παραδεχθεί τι ακριβώς συνέβη.

«Δεν ήθελαν να την παραδώσω όταν έγινα ανεξάρτητη. Πίσω από μένα ήταν ο Καλλιάνος που προσχώρησε στη ΝΔ, άρα η έδρα θα πήγαινε στη ΝΔ. Δεν μπορεί να λέει εμένα προδότρια ο Λεβέντης», είπε η κ. Μεγαλοοικονόμου στο ΣΚΑΪ.

Σχετικά:

Μεγαλοοικονόμου: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το πρόβλημα, αν θέλουν ας με διαγράψουν
Το τσιφτετέλι της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου (Βίντεο)
Λεβέντης για Μεγαλοοικονόμου: Την έβαλα στη Βουλή και τώρα απολαμβάνω το μίσος
Tags:
Ένωση Κεντρώων, ΣΥΡΙΖΑ, Μάριος Γεωργιάδης, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, Βασίλης Λεβέντης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK