00:29 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

H Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου έκανε λόγο για «σπάταλη προπαγάνδα», την ώρα που «τα ΕΛΤΑ υφίστανται οικονομική ασφυξία». Κατήγγειλε την έκδοση ειδικής σειράς γραμματοσήμων για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Για προπαγάνδα υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, μέσω των γραμματοσήμων των ΕΛΤΑ, έκανε λόγο η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, σε επίκαιρη ερώτηση για την οικονομική κατάσταση της ταχυδρομικής υπηρεσίας προς τον αρμόδιο υπουργό, Νίκο Παππά.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στιγμάτισε τη «σπάταλη προπαγάνδα», την ώρα που «τα ΕΛΤΑ υφίστανται οικονομική ασφυξία».

«Δεν βρίσκετε χρήματα για τα ΕΛΤΑ, φαίνεται όμως ότι θα βρείτε χρήματα για μια ειδική έκδοση γραμματόσημων, προκειμένου να πανηγυρίσετε τη Συμφωνία των Πρεσπών, μια Συμφωνία με την οποία διαφωνεί η πλειοψηφία των πολιτών» έσπευσε να προσθέσει.

Και συμπλήρωσε: «Επίσης χρήματα έχετε βρει για να τύχει ευρείας δημοσιότητας, μέσω του τύπου, η Συμφωνία των Πρεσπών. Γι' αυτά έχετε λεφτά, για τα ΕΛΤΑ δεν έχετε!».

Παράλληλα, γνωστοποίησε ότι τα ΕΛΤΑ διαθέτουν οφειλές 115 εκατ. ευρώ στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, 20 εκατ. ευρώ στον ΕΦΚΑ και 20 εκατ. ευρώ στη ΔΕΗ.

Στο πλαίσιο αυτό, η κα Ασημακοπούλου διαμήνυσε ότι σχετίζονται σοβαρά ζητήματα για την εποπτεία των ΕΛΤΑ, αλλά και τις σχέσεις των ταχυδρομείων με τους υπόλοιπους φορείς του δημοσίου.

Σχετικά:

Απεργία στα ΕΛΤΑ, συρρίκνωση του οργανισμού καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι
ΕΛΤΑ: Προσοχή σε SMS που ζητούν αριθμούς κάρτας και κωδικούς ασφαλείας
Συμφωνία των Πρεσπών
Tags:
συμφωνία των Πρεσπών, Σκοπιανό, ΕΛΤΑ, ΝΔ, Κυβέρνηση, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, Νίκος Παππάς
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK