03:35 01 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου δήλωσε πως έχει ηχητικό ντοκουμέντο με τον κ. Λεβέντη να της ζητά να παραδώσει την έδρα της και πρόσθεσε ότι θα το δώσει στον εισαγγελέα.

Η βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου δήλωσε ότι έχει στην κατοχή της ηχητική καταγραφή με τον κ. Λεβέντη να ακούγεται να της ζητάει να παραδώσει την έδρα της στη Βουλή. Πρόσθεσε ότι θα δώσει το ηχητικό στον εισαγγελέα.

Η κ. Μεγαλοοικονόμου, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, δήλωσε πως «εγώ ξεκαθάρισα ότι θα παραδώσω την έδρα μου, αλλά να βγει ο κ. Λεβέντης να παραδεχτεί ότι μου έλεγε να μην το κάνω διότι πίσω μου είναι ο Γιάννης Καλλιάνος».

Η βουλευτής που εξελέγη με την Ένωση Κεντρώων αναφέρθηκε στη διακήρυξη του κ. Λεβέντη να αλλάζουν οι βουλευτές του κόμματος ανά έξι μήνες. Περιέγραψε ότι ο κ. Λεβέντης την κάλεσε στο γραφείο του, παρουσία του γιου του και βουλευτή Μάριου Γεωργιάδη. «Μου είπε ότι "αυτό που δεν μπορεί να το κάνει ο Μάριος, θα το κάνεις εσύ για να ακολουθήσουν κι άλλοι βουλευτές"», δήλωσε η κ. Μεγαλοοικονόμου, προσθέτοντας ότι «τελικά δεν μας άλλαξε».

«Εγώ θα τα δώσω στον εισαγγελέα, έχω ηχητικό τι μου ζήτησε», υπογράμμισε η βουλευτής που συνεργάζεται σήμερα με τον ΣΥΡΙΖΑ και κάλεσε τον κ. Λεβέντη να βγει στον αέρα να της απαντήσει.

Επανέλαβε ότι έχει ηχητικό στην κατοχή της και κάλεσε τον κ. Λεβέντη να «μην τρίβεται στην γκλίτσα του τσοπάνη». «Όταν έχεις λερωμένη τη φωλιά σου δεν πας ενάντια», είπε.

«Θα παραιτηθώ, αλλά τον Λεβέντη θα τον ξεμπροστιάσω», τόνισε η κ. Μεγαλοοικονόμου.

Η βουλευτής ήρθε, μάλιστα, σε έντονη αντιπαράθεση με άλλους καλεσμένους πολιτικούς στην ίδια εκπομπή και ειδικότερα με τον κ. Οικονόμου, υποχρεώνοντας τον παρουσιαστή να ζητήσει διαφημίσεις ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα!

Tags:
Βουλή, Ένωση Κεντρώων, ΣΥΡΙΖΑ, Μάριος Γεωργιάδης, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, Βασίλης Λεβέντης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK