18:51 04 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε ότι η βουλευτής μπήκε στις λίστες των υποψηφίων του κόμματος, όταν «ήρθε με μια εικόνα της Παναγίας στα χέρια, 15 ημέρες πριν κλείσουν τα ψηφοδέλτια».

Βαριές κατηγορίες συνεχίζουν να ανταλλάσσουν ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης με την βουλευτή Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, που πλέον βρίσκεται στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Λεβέντης μιλώντας στον ΑΝΤ1, υποστήριξε ότι η κ. Μεγαλοοικονόμου του ζητούσε να την κάνει αντιπρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων και να τις διαθέσει θέσεις μετακλητών υπαλλήλων, προκειμένου να διορίσει την κόρη της, αλλά εκείνος αρνήθηκε.

«Δεν την ήξερα την κυρία πριν την βάλω στις λίστες. Ήρθε με μια εικόνα της Παναγίας στα χέρια, 15 ημέρες πριν κλείσουν τα ψηφοδέλτια κι έτσι μπήκε στις λίστες» είπε ο Βασίλης Λεβέντης.

«Ο Τσίπρας να μιλήσει με την κυρία, η οποία είναι η Νο 151 βουλευτής που στηρίζει την Κυβέρνηση του», είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, απαντώντας σε όσα υποστήριξε η κ. Μεγαλοοικονόμου, που κατήγγειλε ότι της ζήτησε να μην παραιτηθεί, καθώς η Ένωση Κεντρώων θα έχανε μία έδρα, δεδομένου ότι ο επιλαχών Γιάννης Καλλιάνος, είχε ήδη προσχωρήσει στην ΝΔ.

Πρόσθεσε επίσης, ότι πράγματι είχε μια συζήτηση μαζί της το 2016, αλλά χωρίς άλλη συνέχεια, και πως λίγους μήνες αργότερα αποχώρησε από το κόμμα.

Ο κ. Λεβέντης, ζήτησε να υπάρξει ρύθμιση για να επιστρέφονται στα κόμματα με τα οποία εκλέχθηκαν, οι έδρες βουλευτών που αποχωρούν και ξεκαθάρισε πως η Ένωση Κεντρώων θα υπερψηφίσει τυχόν ρύθμιση που θα οδηγεί στο να διατηρούν τα κόμματα τα προνόμια που τους δίνει ο λαός.

«Ο κ. Βούτσης προτείνει να διαλύεται η ΚΟ, να γινόμαστε ανεξάρτητοι βουλευτές, αλλά να μας παρέχονται τα "εφόδια", αυτό δεν θα το δεχθούμε, θα απόσχουμε από την ψηφοφορία», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σχετικά:

Μεγαλοοικονόμου: Θα παραιτηθώ αλλά τον Λεβέντη θα τον ξεμπροστιάσω, έχω ηχητικά (Βίντεο)
Λεβέντης σε Μεγαλοοικονόμου: Να παραδώσεις αμέσως την έδρα
Μεγαλοοικονόμου: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το πρόβλημα, αν θέλουν ας με διαγράψουν
Το τσιφτετέλι της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου (Βίντεο)
Tags:
Βουλή, Ένωση Κεντρώων, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, Βασίλης Λεβέντης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK