16:37 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2019
Πάνος Καμμένος και Νίκος Νικολόπουλος

Εκβιασμό από τον Καμμένο καταγγέλλει ο Νικολόπουλος, στη δημοσιότητα τα SMS από τους ΑΝΕΛ

© Φωτογραφία : Menelaos Myrillas / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Για πιέσεις και εκβιασμούς φέρεται να κατήγγειλε τον Πάνο Καμμένο ο ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος, με ένορκη κατάθεση που έδωσε σήμερα στη ΓΑΔΑ και η οποία επέχει θέση μήνυσης.

Ένορκη κατάθεση που επέχει θέση μήνυσης έδωσε σήμερα στη ΓΑΔΑ ο ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος, καταγγέλλοντας «πιέσεις και εκβιασμούς» από τον Πάνο Καμμένο.

Ο κ. Νικολόπουλος φέρεται να κατήγγειλε πιέσεις με στόχο την επιστροφή τους στους Ανεξάρτητους Έλληνες, με τους οποίους είχε εκλεγεί, ώστε να μη διαλυθεί η κοινοβουλευτική ομάδα, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Στην κατάθεσή του, ο κ. Νικολόπουλος επικαλείται γραπτά μηνύματα που ισχυρίζεται πως έλαβε σήμερα στο κινητό τηλέφωνό του από τον κ. Καμμένο.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, οι ΑΝ.ΕΛ. έδωσαν στη δημοσιότητα SMS που φέρεται να αντάλλαξαν Πάνος Κάμμενος και Νίκος Νικολόπουλος. Σύμφωνα με αυτά, ο κ. Καμμένος φέρεται να γράφει στον κ. Νικολόπουλο ότι το απόγευμα «θα βγάλω όλα τα σάιτ από το γραφείο σου με κρατικές διαφημίσεις».

​Η ένορκη κατάθεση του κ. Νικολόπουλου διαβιβάστηκε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, κ. Βαγγέλη Ιωαννίδη, ο οποίος αφού μελετήσει τις καταγγελίες, θα αποφασίσει για τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν.

Σχετικά:

ΑΝΕΛ: Αυτά είναι τα SMS που επικαλείται ο Νικολόπουλος ως εκβιασμό
Tags:
ΓΑΔΑ, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Νίκος Νικολόπουλος, Πάνος Καμμένος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK