16:20 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2019
Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος

Τσίπρας σε Καμμένο: Θα με ευγνωμονείτε που δεν σας άφησα να ρίξετε την κυβέρνηση

© Φωτογραφία : Menelaos Myrillas / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Με στίχους του Κωνσταντίνου Καβάφη απάντησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον πρώην κυβερνητικό του εταίρο, Πάνο Καμμένο, μετά τις κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον του. Με στίχο από το ποίημα «Ο Ματρόζος» απάντησε ο Πάνος Καμμένος.

«Καινούργιους τόπους δεν θα βρεις, δεν θα βρεις άλλες θάλασσες» τόνισε ο πρωθυπουργός, χρησιμοποιώντας τους στίχους του ποιητή Κ.Καβάφη για να απαντήσει στον Πάνο Καμμένο.

«Θα με ευγνωμονείτε που δεν σας άφησα να ρίξετε την κυβέρνηση. Θα με ευγνωμονείτε που δεν επέτρεψα να καταγραφείτε στα κιτάπια της ιστορίας ως ένας νέος Αντώνης Σαμαράς», επισήμανε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Καμμένος σε Τσίπρα: Αν ζητιάνοι σαν κι εμέ δεν έχυναν το αίμα…

«Αν ζητιάνοι σαν κι εμέ δεν έχυναν το αίμα, οι καπετάνοι σαν και σε δεν θα φορούσαν στέμμα» απάντησε ο Πάνος Καμμένος στην παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρών κυβερνητικός εταίρος είχε τον…τελευταίο λόγο και απαντώντας στα όσα του απηύθυνε ο πρωθυπουργός επικαλέστηκε φράση από το ποίημα «Ο Ματρόζος» που περιγράφει την ιστορία ναυάρχου της επανάστασης από της Σπέτσες που πάει ρακένδυτος να βρει τον υπουργό Ναυτικών Κανάρη. 

Tags:
Πάνος Καμμένος, Αλέξης Τσίπρας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK