20:25 31 ΜΑΡΤΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

«Μια δεινή διάψευση των προσδοκιών σας θα έρθει στις ευρωεκλογές. Θα πέσετε μόνος σας στην παγίδα σας κύριε Μητσοτάκη», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής.

«Κινδυνολογείτε για τα πάντα, ζητάτε εκλογές εδώ και τρία χρόνια. Ζητάτε εκλογές και για τη Βενεζουέλα, μάλλον εκεί θα γίνουν γρηγορότερα από εδώ, που θα γίνουν στην ώρα τους», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη. 

«Θα καλωσορίσω τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, ή τον Σλαβομακεδόνα πρωθυπουργό με το δικαίωμα που μου δίνει η Συμφωνία των Πρεσπών», επισήμανε. «Εσείς δεν θα τον καλωσορίσετε γιατί δεν θα γίνετε ποτέ πρωθυπουργός», πρόσθεσε.

«Μιλήσατε περίπου 60 λεπτά, την προηγούμενη φορά και επαναλάβατε σήμερα τα ίδια επιχειρήματα για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Μάλλον κάτι δεν πήγε καλά», επισήμανε μεταξύ άλλων.

«Στην Ελλάδα οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, πάρτε το χαμπάρι»,επισήμανε, προσθέτοντας ότι: «Στην κάλπη των ευρωπαϊκών εκλογών θα υποστείτε μια δεινή διάψευση των προσδοκιών σας, διότι όλος ο λαός θα κατανοήσει ότι το σχήμα που είχατε στήσει με ψευδείς μετρήσεις ήταν μια φενάκη που εσείς στήσατε προκειμένου να δημιουργήσετε μια ψευδή εικόνα», πρόσθεσε.

Την ίδια στιγμή όπως τόνισε απυθυνόμενος στη ΝΔ, «έχετε πέσει μέσα σε όλες τις παγίδες που έχετε στήσει», αναφερόμενος στις αξιολογήσεις, στο θέμα των συντάξεων, στο θέμα της εξόδου από το μνημόνιο, το θέμα της εξόδου της χώρας στις αγορές. «Έχουν διαψευστεί όλα τα αφηγήματα σας», είπε.

Αναφορικά με την κατάσταση στην υγεία τόνισε ότι « τα κρεβάτια στη ΜΕΘ ήταν, 438 το 2015  και σήμερα 560, Θέλετε να θυμηθούμε τι συνέβαινε στη χώρα το 2013 με την ανθρωπιστική κρίση»;

Επίσης πρόσθεσε ότι τα περί «σικέ διαζυγίου» με τον κ. Καμμένο, που έλεγε ο κ. Μητσοτάκης, μετά έγινε από εκείνον «εκβιαστικό διαζύγιο».

Την ίδια στιγμή απευθύνθηκε και εναντίον της Φώφης Γεννηματά: «Αναρωτιόμαστε αν ο στόχος σας για στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ που σημαίνει νίκη της ΝΔ, τι θα πείτε στον κόσμο σας».

«Εσείς κ. Γεννηματά σε ποιον ακριβώς χώρο ανήκετε στο ευρωπαϊκό στερέωμα; Ακούγοντας τις θέσεις του κ. Μητσοτάκη, καταλαβαίνω ότι υπογράφετε και την τελευταία τελεία όλων όσων λέει. Η κριτική που ασκείτε σε όλα τα θέματα στην κυβέρνηση είναι από την πρώτη λέξη ως την τελευταία τελεία ταυτόσημη με αυτά που λέει ο κ. Μητσοτάκης» επισήμανε μεταξύ άλλων.

Tags:
κύρωση, πρωτόκολλο, ΝΑΤΟ, Αλέξης Τσίπρας, Μακεδονία, Βόρεια Μακεδονία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK