08:57 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2019
Κυριάκος Μητσοτάκης

Η εκτίμηση Μητσοτάκη για το πότε θα γίνουν εθνικές εκλογές

© Φωτογραφία : Nikos Libertas / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Χρονιά μεγάλης πολιτικής αλλαγής χαρακτήρισε το 2019 ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια εκδήλωσης παρουσίασης του υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη, στην Κοζάνη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην Κοζάνη σε εκδήλωση για την παρουσίαση του υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και βουλευτή της ΝΔ, Γιώργου Κασαπίδη.

Εκεί σε ομιλία του χαρακτήρισε το 2019 «χρονιά της μεγάλης πολιτικής αλλαγής», αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του κ. Κασαπίδη αλλά και στις επερχόμενες εκλογές.

Ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε τις τοπικές οργανώσεις και τα μέλη της ΝΔ να βρίσκονται σε εγρήγορση ενώ επισήμανε πως ο «αντίπαλος» θα χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα προπαγάνδας ακόμη και fake news κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.

Εκτίμησε ακόμη ότι στις 26 Μαΐου είναι πιθανό να στηθούν κάλπες και για τις εθνικές https://sputniknews.gr/tags/keyword_ekloges/#mce_temp_url#.

Έκανε ακόμη λόγο για μια ευκαιρία να σταλεί ένα μήνυμα στην κυβέρνηση, που θα λέει «φύγετε, δε πάει άλλο, αξίζουμε καλύτερα» και κάλεσε τους φίλους της ΝΔ σε συστράτευση.

«Καμία προηγούμενη κυβέρνηση δεν δέχτηκε ποτέ να εκχωρήσει την γλώσσα την ταυτότητα και την εθνότητας στους γείτονες», δήλωσε αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών.

Μίλησε ακόμη για μια μεγάλη εθνική υποχώρηση και επισήμανε πως η ένταξη των Σκοπίων στην Ατλαντική συμμαχία και η συμφωνία των Πρεσπών βρίσκονται απέναντι στους Μακεδόνες της Βόρειας Ελλάδας αλλά στο 70% της ελληνικής κοινωνίας.

Σχετικά:

Μητσοτάκης: Bέτο στην ενταξιακή πορεία των Σκοπίων προς την Ευρωπαϊκή Ένωση
Μητσοτάκης: Εκτιμώ ότι θα γίνουν εθνικές εκλογές τον Μάιο
Μητσοτάκης: Πρωτοφανή τα φαινόμενα στη Βουλή
Μητσοτάκης για ταξίδι Τσίπρα στην Τουρκία: Όλοι οι Έλληνες ανησυχούν (βίντεο)
Tags:
συμφωνία των Πρεσπών, εκλογές, ΝΔ, Αλέξης Τσίπρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κοζάνη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK