04:38 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο υπουργός Επικρατείας, εκτίμησε ότι το Κίνημα Αλλαγής θα δυσκολευτεί ακόμη και να μπει στη Βουλή. Χαρακτήρισε εύλογες τις αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ καθώς κάποιοι που «εκπλήσσονται αντιδρούν φοβικά».

Για «πολιτική ανοιχτών θυρών» εκ μέρους της κυβέρνησης, μίλησε ο υπουργός Επικρατείας, Χρηστόφορος Βερναρδάκης αναφερόμενος στο νέο κυβερνητικό σχήμα και στην ένταξη σε αυτό, πολιτικών προερχόμενων από το χώρο του ΠΑΣΟΚ.

Εκτίμησε μάλιστα, ότι «θα υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις από το ΚΙΝΑΛ» και μάλιστα, πως θα δυσκολευτεί να μπει στη Βουλή.

«Θα υπάρξουν ρήγματα. Το ΚΙΝΑΛ θα δυσκολευτεί ακόμη και στην κοινοβουλευτική του εκπροσώπηση, είναι η πολιτική μου εκτίμηση αυτή, ότι θα δυσκολευτεί να μπει στη Βουλή. Θα επαναφέρουμε κάλεσμα προς όλες τις προοδευτικές δυνάμεις για τη δημιουργία μίας προγραμματικής σύγκλισης στη μετεκλογική εποχή. Θα απευθύνουμε πρόσκληση και προς την κ. Φ. Γεννηματά και προς τον Στ. Θεοδωράκη. Κάνουμε πολιτική ανοιχτών θυρών», είπε χαρακτηριστικά.

Για τις αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μετά την υπουργοποίηση των Θάνου Μωραϊτη και Άγγελου Τόλκα, ο υπουργός Επικρατείας, είπε στο ραδιόφωνο στον News 24/7 πως είναι εύλογες κι πως κάποιοι άνθρωποι που εκπλήσσονται αντιδρούν φοβικά.

«Οι αντιδράσεις είναι εύλογες. Πολλές φορές κάποιοι άνθρωποι εκπλήσσονται και αντιδρούν φοβικά. Δεν αμφισβητείται η επιλογή για άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ. Η επιλογή των προσώπων ήταν σωστή», είπε ο κ. Βερναρδάκης.

Έστρεψε τα βέλη του κατά του ΚΙΝΑΛ λέγοντας ότι δεν υπάρχει θέμα στο οποίο να έχει διαφοροποιηθεί από τη ΝΔ και κάλεσε την κ. Γεννηματά να απαντήσει σε ποιο ζήτημα έχει διαφωνήσει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και πως διαφοροποιείται από τον νεοφιλελευθερισμό.

Σχετικά:

Πηγές ΝΔ για ανασχηματισμό: Σε δυο βοηθούς κηπουρούς του ΠΑΣΟΚ εξαντλήθηκε η διεύρυνση
Η σημερινή ορκωμοσία των νέων υπουργών και το δηκτικό σχόλιο Κυρίτση
Τα βιογραφικά των νέων υπουργών
Tags:
ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, Άγγελος Τόλκας, Θάνος Μωραΐτης, Χριστόφορος Βερναρδάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK