07:59 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, τάχθηκε υπέρ της σύμπραξης του δημόσιου τομέα με τον ιδιωτικό στο ζήτημα της καθαριότητας, απορρίπτοντας πάντως ιδιωτικοποίηση και απολύσεις.

Μήνυμα υπέρβασης ιδεολογικών και κομματικών γραμμών επιχείρησε να στείλει ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης. Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο Αθήνα 984, είπε ότι οι δήμαρχοι οφείλουν για το καλό της πόλης, ακόμα και να υπερβαίνουν τους ίδιους τους εαυτούς τους.

Απαντώντας σε ερώτηση με ποιον συνυποψήφιό του βρίσκεται πιο κοντά, ο κ. Μπακογιάννης απάντησε ότι δεν θα μπει σε αυτή τη συζήτηση ή σε παιχνίδια για τις «καρέκλες» λέγοντας χαρακτηριστικά, πως αν στην αυτοδιοίκηση υιοθετηθούν τρόποι σκέψεις της κεντρικής πολιτικής σκηνής, «ο κόσμος θα μας πάρει με τις πέτρες».

«Μα γιατί να μπούμε σε αυτή τη συζήτηση; Γιατί να μπούμε σε αυτή τη λογική; Δηλαδή τι είναι η συναίνεση; Τι είναι η συνεργασία; Ανταλλαγή θέσεων; Είναι το παιχνίδι της καρέκλας; Δηλαδή έρχομαι και λέω: "α, θέλω αυτή την καρέκλα ή δώσε μου αυτή την καρέκλα για να μπορέσουμε να συμφωνήσουμε σε κάτι"; Αν υιοθετήσουμε αυτό τον τρόπο σκέψης, που είναι ο τρόπος σκέψης της κεντρικής πολιτικής σκηνής, τότε πολύ γρήγορα ο κόσμος θα μας πάρει με τις πέτρες και θα έχει δίκιο"», είπε ο κ. Μπακογιάννης.

Τάχθηκε υπέρ της σύμπραξης του δημόσιου με τον ιδιωτικού τομέα όσον αφορά στο θέμα της καθαριότητας στο δήμο της Αθήνας, αποκλείοντας ωστόσο το ενδεχόμενο απολύσεων ή ιδιωτικοποίησης.

Σχετικά:

Νάσος Ηλιόπουλος στο Sputnik: Η Αθήνα έχει πολλούς λόγους να σε θυμώνει, αλλά την αγαπάω
Μπακογιάννης: Στο Καρπενήσι τα παιδιά δεν φοράνε μπουφάν στο μάθημα, φοράτε στην Αθήνα;
Μπακογιάννης στη Δήμητρα Γαλάνη: Θα χρειαστούμε βοήθεια από ανθρώπους σαν κι εσένα
Ο Μπακογιάννης σε εκχιονιστικό, ευχαριστεί τους χειριστές των μηχανημάτων (Βίντεο)
Tags:
ιδιωτικοποίηση, αυτοδιοικητικές εκλογές 2019, δήμος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK