03:24 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2019
Ο Γιάννης Μπαλάφας

Μπαλάφας για ενδεχόμενο συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ με Παπανδρέου: Θεωρητικά δεν αποκλείεται

© Φωτογραφία : Nick Paleologos / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Γιάννης Μπαλάφας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο του ΣΥΡΙΖΑ με τον Γιώργο Παπανδρέου, τονίζοντας ότι δυνάμεις του ΚΙΝΑΛ μπορούν να συναποτελέσουν ένα «ευρύτερο μέτωπο συνεργασίας».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας της παράταξής του με τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.

«Θεωρητικά δεν αποκλείεται», απάντησε ο κ. Μπαλάφας, ερωτηθείς για πληροφορίες περί «φλερτ» του ΣΥΡΙΖΑ με τον Γιώργο Παπανδρέου.

«Οι δυνάμεις που καλύπτονται σήμερα σε αυτό που ονομάζεται ΚΙΝΑΛ, και το λέω με πολλή προσοχή, είναι δυνάμεις που εξ αντικειμένου μπορούν να συναποτελέσουν μαζί με εμάς ένα ευρύτερο μέτωπο συνεργασίας», εξήγησε ο κ. Μπαλάφας, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στην τηλεόραση του OPEN.

Στο ερώτημα εάν ο κ. Παπανδρέου θα ήταν «καλοδεχούμενος» στον ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής απάντησε πως «εγώ προσωπικά συζητάω και είμαι υπέρ των συγκλίσεων και συνεργασιών με μια ευρύτατη γκάμα δυνάμεων που έχουν, χωρίς διαπραγμάτευση, μέτωπο ενάντια στην ακροδεξιά και στον άπληστο νεοφιλελευθερισμό».

Νωρίτερα, ο κ. Μπαλάφας είχε εξηγήσει πως «εάν ψάχναμε να βρούμε για να κάνουμε συνεργασίες, ανθρώπους και στελέχη που όλα τα προηγούμενα χρόνια συμφωνούσαν με εμάς, δεν θα επρόκειτο για συνεργασίες. Θα ήταν "εμείς με εμάς"».

Πρόσθεσε ότι συνεργασίες γίνονται με ανθρώπους «που έχεις και διαφορές σε κάποια ζητήματα» και δήλωσε ότι «εμείς έχουμε την εκτίμηση ότι στην Ευρώπη υπάρχει ο κίνδυνος της ανόδου της ακροδεξιάς η οποία αλληλοσυμπληρώνεται και προκύπτει με έναν άπληστο νεοφιλελευθερισμό».

Tags:
ΠΑΣΟΚ, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Κίνημα Αλλαγής, ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας, Γιώργος Παπανδρέου
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK