18:49 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Το υπουργικό συμβούλιο συγκαλεί σήμερα, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, εν μέσω σωρείας πολιτικών αντιδράσεων που έχουν προκαλέσει, το τελευταίο διάστημα, τα «μέτωπα» της τοποθέτησης κ.κ. Μωραϊτη και Τόλκα στην κυβέρνηση και η υπόθεση Πολάκη.

Το υπουργικό συμβούλιο συγκαλεί σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μετά την ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης εν μέσω αντιδράσεων για την προσχώρηση των δύο πρώην «πράσινων» βουλευτών, κ.κ. Μωραϊτη και Τόλκα.  

Η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί στις 13:00 στη Βουλή και θα λάβει χώρα, την ώρα που ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, «πρωταγωνιστεί», τις τελευταίες ημέρες, στην επικαιρότητα, μετά από τις εξελίξεις και την πολιτική διαμάχη που πυροδότησαν οι πληροφορίες για δάνειο που έλαβε. 

Χθες, μάλιστα, την παρέμβαση της Εισαγγελίας Αθηνών έγειρε η δημοσιοποίηση της ιδιωτικής συνομιλίας μεταξύ του Παύλου Πολάκη και του Γιάννη Στουρνάρα, με κεντρικό θέμα συζήτησης τα δύο καταναλωτικά δάνεια του αναπληρωτή υπουργού Υγείας από την Attica Bank.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παρέμβαση της Εισαγγελίας για τη συνομιλία Πολάκη — Στουρνάρα

Το υπουργικό συμβούλιο θα συνεδριάσει με τον Γιώργο Κατρούγκαλο στη θέση του υπουργού Εξωτερικών, την οποία ανέλαβε μετά τον «μίνι» ανασχηματισμό, και καθώς η Συμφωνία των Πρεσπών συνεχίζει να αποτελεί σημείο αναφοράς για την κυβέρνηση, μετά την επίσημη αλλαγή της ονομασίας της γειτονικής χώρας σε Βόρεια Μακεδονία.

Tags:
ανασχηματισμός, υπουργικό συμβούλιο, Άγγελος Τόλκας, Θάνος Μωραΐτης, Παύλος Πολάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK