22:58 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ερωτηθείς για τις εκλογικές προοπτικές του κόμματός του δήλωσε ότι «η αυτοδυναμία δεν είναι εξασφαλισμένη. Έχουμε μεγάλο προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχουμε δώσει τον ρόλο που πρέπει στη γυναίκα, έχουμε χαμηλή συμμετοχή της νεολαίας. Άμα στείλουμε τον Καμμένο σπίτι του πρέπει να φροντίσουμε να μην υπάρξουν νέοι Καμμένοι».

Δεν απέκλεισε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος το ενδεχόμενο, μελλοντικά, ο Σαλβίνι να κινηθεί προς το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα που, όπως υποστήριξε, «χρειάζεται τον Όρμπαν».

Σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό Νews24/7 ο κ. Κύρτσος τόνισε ότι «ο Όρμπαν είναι υπερσυντηρητικός αλλά έχει 49%. Έχει απέναντί του την Χρυσή Αυγή της Ουγγαρίας και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Δεν αποκλείω σε κάποια φάση ο Σαλβίνι να κινηθεί προς το ΕΛΚ. Έχουμε τον Μπερλουσκόνι που Σαλβινίζει, θα μπορούσε να μας προσεγγίσει ο Σαλβίνι που Μπερλουσκονίζει. Η Ουγγαρία πρέπει να πάρει 2.000 πρόσφυγες και μετανάστες, αλλά και όταν τους πάρει θα φύγουν με το πρώτο τρένο για την βόρεια Ευρώπη».

Ερωτηθείς για τις εκλογικές προοπτικές του κόμματός του, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ δήλωσε ότι «η αυτοδυναμία δεν είναι εξασφαλισμένη. Είναι πολλοί οι αστάθμητοι παράγοντες. Έχουμε μεγάλο προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχουμε δώσει τον ρόλο που πρέπει στη γυναίκα, έχουμε χαμηλή συμμετοχή της νεολαίας. Άμα στείλουμε τον Καμμένο σπίτι του πρέπει να φροντίσουμε να μην υπάρξουν νέοι Καμμένοι».

Tags:
εκλογές, Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, Νέα Δημοκρατία, Βίκτορ Όρμπαν, Γιώργος Κύρτσος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK