06:36 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Το κόμμα του Πάνου Καμμένου συμπλήρωσε επτά χρόνια... ζωής, με τον εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ να αφήνει σαφείς αιχμές εναντίον των βουλευτών που αποχώρησαν το τελευταίο διάστημα.

Επτά χρόνια συμπληρώθηκαν σήμερα από την ίδρυση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με τον εκπρόσωπο του κόμματος, Θεόδωρο Τοσουνίδη, να κάνει λόγο για τη δημιουργία ενός «πρωτοπόρου» κινήματος.

«Συναντηθήκαμε μέσα από το διαδίκτυο χιλιάδες Ελλήνων πολιτών από διαφορετικούς ιδεολογικούς και κοινωνικούς χώρους με εμπνευστή και πρωτεργάτη τον Πάνο Καμμένο και τολμήσαμε να κάνουμε το μεγάλο άλμα για να βγάλουμε την Πατρίδα μας από το επονείδιστο καθεστώς των μνημονίων και να πατάξουμε τη διαπλοκή και τη διαφθορά» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Και πρόσθεσε: «Μετά από επτά χρόνια αγώνα και τέσσερα χρόνια κυβερνητικής θητείας είμαστε υπερήφανοι ότι ο Πάνος Καμμένος και οι ΑΝΕΛ συμβάλαμε καθοριστικά στην έξοδο από τη μέγγενη των μνημονίων και στην επανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας»

Ειδική αναφορά έκανε και στις πρόσφατες αποχωρήσεις βουλευτών, με αφορμή την αποχώρηση του κόμματος από την κυβέρνηση. «Η προδοσία και η αποστασία των λίγων επίορκων, που αντάλλαξαν τις αρχές και τις αξίες μας με τα κυβερνητικά οφίτσια δεν μας πτοεί. Αντίθετα, μας κάνει πιο δυνατούς και μας χαλυβδώνει» σχολίασε ο κ. Τοσουνίδης.

«Ο Πάνος Καμμένος και οι ΑΝΕΛ παραμένουμε όρθιοι και συνεχίζουμε να στηρίζουμε αρχές και αξίες που μας ενώνουν και μας συνδέουν αναπόσπαστα με την ελληνική κοινωνία και τον κάθε πολίτη ξεχωριστά που μας εμπιστεύτηκε και μας τίμησε όλα αυτά τα χρόνια» κατέληξε.

Tags:
ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, Θεόδωρος Τοσουνίδης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK