06:21 04 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Σκληρή αντιπαράθεση είχαν ο Γιάννης Καλλιάνος με τη Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, στον τηλεοπτικό αέρα, με τους δύο πολιτικούς να χρησιμοποιούν βαριές εκφράσεις.

Καβγάς σε υψηλούς τόνους ξέσπασε μεταξύ του υποψηφίου με τη Νέα Δημοκρατία, Γιάννη Καλλιάνου, και της υποψήφιας με τον ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου, σε τηλεοπτική εκπομπή.

Οι δύο πολιτικοί προέρχονται από την Ένωση Κεντρώων, με το θέμα αυτό να αποτελεί αφορμή σκληρής αντιπαράθεσης στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» στο Open TV, παρότι η συζήτηση ξεκίνησε σε καλό κλίμα.

Ο κ. Καλλιάνος αναφέρθηκε στην απόφαση της κ. Μεγαλοοικονόμου να ανεξαρτητοποιηθεί από την Ένωση Κεντρώων και να προσχωρήσει στη ΣΥΡΙΖΑ δίχως να παραδώσει την έδρα της στη Βουλή, επικαλούμενη το γεγονός ότι η έδρα θα περάσει στον Γιάννη Καλλιάνο ο οποίος θα τη δώσει στη ΝΔ.

Στο σημείο εκείνο παρενέβη κ. Μεγαλοοικονόμου ρωτώντας τον συνομιλητή της εάν θυμάται πότε έφυγε από την Ένωση Κεντρώων. «Στις 29 Αυγούστου, όταν άνοιξε η Βουλή. Γιατί φύγατε; Επειδή δεν τήρησε ο πρόεδρος το εξάμηνο, γι' αυτό φύγατε», είπε η κ. Μεγαλοοικονόμου αναφερθείσα στην εξαγγελία του κ. Λεβέντη να εναλλάσσονται ανά εξάμηνο οι βουλευτές.

Με την ερμηνεία αυτή διαφώνησε ο κ. Καλλιάνος και κάλεσε την κ. Μεγαλοοικονόμου να μην του βάζει «πράγματα στο στόμα του που δεν έχει πει». «Δεν ξέρετε καλύτερα τον εαυτό μου από μένα», πρόσθεσε.

«Γιατί, ξέρετε μετεωρολογία εσείς;» απάντησε η κ. Μεγαλοοικονόμου. «Είστε μετεωρολόγος ή μαθηματικός; Οι μετεωρολόγοι και οι δημοσκόποι είναι έξω από την πραγματικότητα. Αν θέλετε χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, μπορώ να τα δώσω κι εγώ», πρόσθεσε.

Ο κ. Καλλιάνος αντέδρασε στα παραπάνω, λέγοντας πως «δεν ήρθα εδώ για τσακωθώ μαζί σας και κυρίως δεν ήρθα εδώ για να ξεφτιλιστώ, όπως ξεφτιλίζεστε εσείς».

Η κ. Μεγαλοοικονόμου συνέχισε λέγοντας ότι «δεν είναι μετεωρολόγος, το γράφουν τα site. Μαθηματικός είναι, δεν είναι πιστοποιημένος μετεωρολόγος».

Συνεχίζοντας για την υπόθεση με την Ένωση Κεντρώων, ο κ. Καλλιάνος ανέφερε ότι «της είπε ο Λεβέντης "μην την παραδώσεις την έδρα, θα πάει στον Καλλιάνο". Όμως εγώ έκανα δήλωση, ότι δεν είμαι σκίουρος να κρεμαστώ από καρέκλες, δεν δέχομαι την έδρα».

Επανερχόμενος στο θέμα του εάν είναι μετεωρολόγος, ο κ. Καλλιάνος είπε στην κ. Μεγαλοοικονόμου: «Έχετε καταφέρει το τελευταίο διάστημα και ξεφτιλίζεστε καθημερινά, σας παίζει το "Ράδιο Αρβύλα". Είστε 70 χρονών γυναίκα και έχετε μπει σε αυτή τη διαδικασία. Σοβαρευτείτε γιατί γελάει όλη η Ελλάδα μαζί σας. Γελάνε όλα τα πλατό και τα στούντιο».

«Είσαι σεξιστής!» απάντησε η κ. Μεγαλοοικονόμου. «Δεν είμαι 70, έχω γεννηθεί το '53. Είστε σεξιστής. Τέτοιους έχει η Νέα Δημοκρατία; Είστε σαν τον κ. Γεωργιάδη τον παιδεραστή;»

Tags:
Ένωση Κεντρώων, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Δημοκρατία, Βασίλης Λεβέντης, Γιάννης Καλλιάνος, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK