08:26 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Μαζί με τους υποψηφίους που θα ορίσει ο πρόεδρος θα αγωνιστούμε στις ευρωεκλογές τόνισε ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου Βαγγέλης Μεϊμαράκης, κατά τη διάρκεια περιοδείας του στην Τρίπολη.

«Αποδέχθηκα την πρόταση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη να είμαι στην πρώτη γραμμή της μάχης στις ευρωεκλογές με σταυρό προτίμησης, γιατί αυτό θα βοηθήσει τη συσπείρωση του κόμματος και μαζί με τους όποιους υποψηφίους, που θα ορίσει ο πρόεδρος, θα δώσουμε τον αγώνα για τη μεγάλη νίκη» δήλωσε από την Τρίπολη που περιοδεύει ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου Βαγγέλης Μεϊμαράκης. 

Ο κ. Μεϊμαράκης, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ερωτηθείς για το πότε θα ολοκληρωθεί η κατάρτιση του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ και το αν θα υπάρχουν προσωπικότητες εκτός πολιτικής δήλωσε: «Όπως γνωρίζετε η κατάρτιση του ψηφοδελτίου των ευρωεκλογών ήταν πάντα αποκλειστική αρμοδιότητα του προέδρου και ουδείς παρενέβαινε ούτε να προσθέσει πρόσωπα και πολύ περισσότερο για να κόψει».

Τέλος, απαντώντας στην ερώτηση για το πώς θα κινηθεί ο εκλογικός αγώνας της ΝΔ μέχρι στις 26 Μαΐου, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σημείωσε ότι «το όργανο των τομεαρχών έχει μετατραπεί σε εκλογική επιτροπή, η οποία έχει και την αποκλειστική ευθύνη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεϊμαράκης: Θέλουμε την Ευρώπη των πολιτών, αλλιώς θα πάμε για διάλυση

ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK