08:45 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

«Το Κίνημα Αλλαγής είναι στην πρώτη γραμμή για τη διεκδίκηση των αποζημιώσεων», δήλωσε η Φώφη Γεννηματά κατά την επίσκεψή της στο Μνημείο Ολοκαυτώματος Ανωγείων στην Κρήτη.

Το Μνημείο Ολοκαυτώματος Ανωγείων στην Κρήτη επισκέφτηκε το Σάββατο η Φώφη Γεννηματά, τονίζοντας ότι «το Κίνημα Αλλαγής είναι στην πρώτη γραμμή για τη διεκδίκηση των αποζημιώσεων».

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ αναφέρθηκε στους αγώνες για την ελευθερία των Ανωγειανών λέγοντας ότι «μπροστά σε αυτό το μνημείο, δεν μπορεί παρά το μυαλό όλων μας να πάει σε ώρες μαρτυρικές, στον αγώνα των Ανωγειανών για την ελευθερία και απέναντι στο ναζισμό, αλλά και όλα τα προηγούμενα χρόνια».

Η κ. Γεννηματά θυμήθηκε τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου, που όπως είπε «ίσως ήταν η τελευταία του πολιτική πράξη» η εντολή που έδωσε ώστε «ελληνικό κράτος επίσημα να διεκδικήσει τις γερμανικές αποζημιώσεις».

«Σε αυτόν ακριβώς το δρόμο, σε αυτή την κατεύθυνση το Κίνημα Αλλαγής πορεύεται και σήμερα. Είμαστε στο πλευρό των ανθρώπων που αγωνίζονται. Συναντιόμαστε διαρκώς μαζί τους. Είναι εν ζωή παλιοί αγωνιστές, αλλά και νεότεροι άνθρωποι, που πιστεύουν σε αυτή την προσπάθεια», δήλωσε η κ. Γεννηματά, τονίζοντας ότι το κόμμα της είναι στην πρώτη γραμμή διεκδίκησης των αποζημιώσεων.

Tags:
γερμανικές αποζημιώσεις, ΠΑΣΟΚ, Κίνημα Αλλαγής, ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Παπανδρέου, Φώφη Γεννηματά, Κρήτη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK