21:55 05 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Κοζάνη και επισκέφθηκε το εργοτάξιο της πανεπιστημιούπολης με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρο Καρυπίδη.

Τα δύο κτιριακά συγκροτήματα της πανεπιστημιούπολης στην Κοζάνη, επισκέφθηκε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου και περιηγήθηκε στο εργοτάξιο από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρο Καρυπίδη.

«Από την αρχή της θητείας μας στηρίξαμε σθεναρά το εγχείρημα της πανεπιστημιούπολης στην Κοζάνη, αλλά και των νέων κτιριακών εγκαταστάσεων του πανεπιστημίου στην Φλώρινα» υποστήριξε ο κ. Καρυπίδης και πρόσθεσε ότι «η επένδυση στη γνώση και την έρευνα που το πανεπιστήμιο εγγυάται με την παρουσία του, μπορεί να προσφέρει στην περιοχή μας διεξόδους στα Βαλκάνια και την Ευρώπη».

Νωρίτερα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο υπουργός Παιδείας παρακολούθησε συνεδρίαση προσομοίωσης του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου όπου αγόρια και κορίτσια από από την Φλώρινα και το Αμύνταιο συζήτησαν θέματα της καθημερινότητας και αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Απευθυνόμενους στους «νέους» του Δήμου Αμυνταίου, τους κάλεσε «να παραμείνουν οπαδοί και λάτρεις του διαλόγου» που αποτελεί συστατικό στοιχείο της εμβάθυνσης της δημοκρατίας μας, και παράλληλα τους προέτρεψε «να ακούν προσεκτικά τον συνομιλητή τους» και σε κάποιες περιπτώσεις να είναι έτοιμοι ακόμη και «να αλλάζουν γνώμη για ένα γεγονός η ένα πρόβλημα».

Τέλος τους ευχήθηκε να επιχειρήσουν στο μέλλον την εμπλοκή τους με την αυτοδιοίκηση και να εκλεγούν στις περιοχές τους.

Tags:
Πανεπιστήμιο, επίσκεψη, Υπουργείο Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, Κοζάνη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK