02:13 09 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
111
Βρείτε μας

Ο πρόεδρος της ΝΔ, ζήτησε να τεθεί εκτός ΕΛΚ το κόμμα του Ούγγρου πρωθυπουργού και κατηγόρησε τους ευρωπαίους σοσιαλιστές ότι δεν επιδεικνύουν την ίδια ευαισθησία για την κυβέρνηση Τσίπρα.

«Λαύρος» κατά του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη εμφανίστηκε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο news247, είπε ότι η θεωρία των δυο άκρων που επιχειρεί ο κύριος Μητσοτάκης ταυτίζοντας τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν με τον Αλέξη Τσίπρα, είναι το καλύτερο ξέπλυμα στον φασισμό.

​Υπενθυμίζεται ότι από το βήμα του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι θα στείλει επιστολή προς το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), με την οποία θα ζητεί να ανασταλεί η συμμετοχή του κόμματος του Ούγγρου πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν, στο ΕΛΚ λόγω των ακραίων θέσεών του. Παράλληλα όμως, στηλίτευσε τους Ευρωπαίους που δεν επιδεικνύουν την ίδια ευαισθησία για τις πρακτικές της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα.

«Θα ήθελα η ίδια ευαισθησία να επιδεικνύεται και για τον κ. Τσίπρα που παρεμβαίνει στη Δικαιοσύνη και προσπαθεί να δημιουργήσει τον δικό του κρατικό μηχανισμό. Θα περίμενα μία παρέμβαση από το ευρωπαϊκό σοσιαλιστικό κόμμα που δείχνει να τον έχει ερωτευτεί», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

* Το Sputnik συμμετέχει στο 4ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών ως media partner.

Σχετικά:

Μητσοτάκης: Έχω ευθύνη να κάνω success story την Ελλάδα αν με εμπιστευτεί ο λαός (Βίντεο)
Ορμπάν: Λιγότερα παιδιά γεννιούνται στην Ευρώπη, θέλουμε περισσότερα μωρά Ούγγρων
Μητσοτάκης: Όσοι έφυγαν από τη ΝΔ «να επιστρέψουν σπίτι τους»
Tags:
4ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών, ΕΛΚ, Αλέξης Τσίπρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, Βίκτορ Ορμπάν, Νίκος Παππάς
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK