Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης

Μητσοτάκης: Η Θράκη θα είναι η πρώτη ωφελημένη από τις πολιτικές ανάπτυξης

© Φωτογραφία : Γραφείο Τύπου ΝΔ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Στη Ροδόπη βρέθηκε σήμερα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και επικεφαλής της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και συγκεκριμένα στην περιοχή Σάπες.

Για μια μεγάλη πολιτική αλλαγή μίλησε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητοστάκης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στις Σάπες Ροδόπης.

Όπως ανέφερε ο επικεφαλής της ΝΔ, η Θράκη θα είναι η πρώτη που θα ωφεληθεί από τις πολίτικές ανάπτυξης της ΝΔ.

Ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε ακόμη λόγο για εικόνα «εγκατάλειψης» την οποία συνάντησε κατά την άφιξή του στη Ροδόπη και για μια «γενικότερη αίσθηση απαισιοδοξίας και έλλειψης οποιαδήποτε οραματικού σχεδίου για την ανάπτυξη της περιοχής».

«Ο πληθυσμός μειώνεται, η οικονομική δραστηριότητα μειώνεται και αυτή. Η Θράκη θα είναι η πρώτη ωφελημένη από τις πολιτικές ανάπτυξης της ΝΔ. Πολιτικές οι οποίες έχουν στο επίκεντρό τους τη μείωση της φορολογίας, την τόνωση των επενδύσεων και τη δημιουργία πολλών, καλά πληρωμένων, θέσεων απασχόλησης», πρόσθεσε.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε επίσης στα σημαντικά αναξιοποίητα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Θράκης τα οποία κεντρική εξουσία και αυτοδιοίκηση μπορούν να συνεργαστούν για να τα αναδείξουν.

Νωρίτερα, περιηγήθηκε στη λαϊκή αγορά στο κέντρο των Σαπών και μίλησε με πωλητές και με πελάτες και ενημερώθηκε για τα τοπικά ζητήματα και προβλήματα, που αντιμετωπίζει η περιοχή.

Tags:
επίσκεψη, ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, Θράκη, Ροδόπη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK