14:37 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο πρόεδρος της ΝΔ, χαρακτήρισε το παλαιό αεροδρόμιο ως σύμβολο της απόλυτης αναπτυξιακής αποτυχίας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε πως πρόκειται για επένδυση που μπορεί να δημιουργήσει δεκάδες χιλιάδες θέσεις απασχόλησης.

Επίσκεψη στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού, πραγματοποίησε το πρωί ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης. Δήλωσε μάλιστα, ότι ο συγκεκριμένος χώρος, συμβολίζει την απόλυτη αναπτυξιακή αποτυχία της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

«Σε αυτόν τον χώρο θα έπρεπε σήμερα να δουλεύουν δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας και το παλιό αεροδρόμιο να γίνει ένα εμβληματικό αναπτυξιακό έργο, το οποίο θα συμβολίζει τη νέα Ελλάδα που έρχεται. Αντ' αυτού αντικρίζουμε και σήμερα ακόμη μια εικόνα απελπιστικής εγκατάλειψης», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε από τον δήμαρχο Ελληνικού — Αργυρούπολης για την πορεία του έργου και στηλίτευσε προβλήματα και καθυστερήσεις στην υλοποίησή του. Έθεσε μάλιστα ως απόλυτη αναπτυξιακή προτεραιότητα μιας κυβέρνησης ΝΔ, τη δρομολόγηση των επενδύσεων στο Ελληνικό.

«Η δρομολόγηση των επενδύσεων στο Ελληνικό αποτελεί απόλυτη αναπτυξιακή προτεραιότητα της επόμενης κυβέρνησης και θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί ώστε το συντομότερο δυνατόν το Ελληνικό να γίνει το σύμβολο της νέας Ελλάδος. Μια επένδυση, η οποία θα δημιουργήσει δεκάδες χιλιάδες θέσεις απασχόλησης, θα αλλάξει την όψη της Αθήνας και θα συμβολίζει μια νέα Ελλάδα με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σχετικά:

Μητσοτάκης: Κανένα περιθώριο για χαλαρή ψήφο στις ευρωεκλογές
Μητσοτάκης: Δεν θα ακολουθήσουμε τον κ. Τσίπρα στον δρόμο της τοξικότητας
Μητσοτάκης σε Βέμπερ: Οι γραβάτες στην Ελλάδα έχουν πλέον πολιτικό συμβολισμό
Tags:
θέσεις εργασίας, επένδυση, ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, Ελληνικό
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK