06:12 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2019
Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο

Η Ελληνίδα πολιτικός που βραβεύτηκε «ευρωβουλευτής της χρονιάς»

© Φωτογραφία : Alexandros Michailidis / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 01

«Ευρωβουλευτής της Χρονιάς» στην κατηγορία Βιομηχανία, Έρευνα και Καινοτομία αναδείχθηκε η εκπρόσωπος Τύπου και ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη.

Με το βραβείο «ευρωβουλευτής της Χρονιάς» στην κατηγορία Βιομηχανία, Έρευνα και Καινοτομία, τιμήθηκε η Μαρία Σπυράκη, ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

«Το βραβείο αυτό ανήκει σε όλους τους Έλληνες πολίτες που εργάζονται και δημιουργούν με καινοτόμους τρόπους για να ξεπεράσουμε την κρίση. Είναι σημαντικό για όλους μας να κάνουμε μία νέα αρχή για να επαναπροσδιορίσουμε το κοινό ευρωπαϊκό μας μέλλον», δήλωσε κατά τη διάρκεια της βράβευσής της.

Οι Ευρωβουλευτές της Χρονιάς επιλέγονται από σύνολο 751 ευρωβουλευτών, με βάση τις προτάσεις που κάνουν φορείς, οργανώσεις πολιτών και ενώσεις που εκπροσωπούν πανευρωπαϊκά τη βιομηχανία και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

​Η κ. Σπυράκη διακρίθηκε κατά τη διάρκεια μιας ανοιχτής διαδικασίας με βάση τη νομοθετική δραστηριότητά της αλλά και την παρουσία της στα ευρωπαϊκά και διεθνή for a.

Παράλληλα, ήταν η μοναδική Ελληνίδα υποψήφια μεταξύ 45 ευρωβουλευτών που έφτασαν στην τελευταία φάση του διαγωνισμού.

Συνολικά, βραβεύτηκαν 15 ευρωβουλευτές σε 15 διαφορετικές κατηγορίες που αντιστοιχούν στις επιτροπές του Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. 

Tags:
βραβείο, ευρωβουλευτής, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Νέα Δημοκρατία, Μαρία Σπυράκη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK