21:20 22 ΙΟΥΛΙΟY 2019
Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης

Στη Λήμνο ο Μητσοτάκης: «Να πιάσουμε το νήμα του υγιούς πατριωτισμού»

© Φωτογραφία : Nick Paleologos / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 01

Μήνυμα υπέρ του υγιούς πατριωτισμού έστειλε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος παρακολούθησε τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στη Λήμνο.

Στη Λήμνο γιόρτασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την επέτειο της 25ης Μαρτίου, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι πρόκειται για «μία ημέρα γιορτής, αισιοδοξίας και υπερηφάνειας».

«Γιορτάζουμε την έναρξη μιας γενναίας επανάστασης, η οποία οδήγησε τελικά στη συγκρότηση του σύγχρονου Ελληνικού Κράτους. Και τιμούμε αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους για να μπορούμε να ζούμε ελεύθεροι και ανεξάρτητοι» τόνισε, χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Σήμερα, είναι μια μέρα γιορτής, μια μέρα αισιοδοξίας, μια μέρα υπερηφάνειας. Είναι, όμως, ταυτόχρονα και μια μέρα περισυλλογής. Διότι εδώ και 10 χρόνια η χώρα δεν έχει βγει ακόμα από μια βαθιά, επίπονη κρίση. Σήμερα η Ελλάδα χρειάζεται όραμα και κατεύθυνση. Και, πάνω απ' όλα, αυτό το οποίο χρειάζεται είναι να ξαναπιάσει το νήμα του υγιούς πατριωτισμού».

«Ενός πατριωτισμού, ο οποίος ενώνει. Ενός πατριωτισμού, ο οποίος προτάσσει τις έννοιες της ευθύνης, της αλήθειας και, κυρίως, της σκληρής δουλειάς» εξήγησε, επιπλέον.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα για την επόμενη ημέρα, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι «η Ελλάδα θα τα καταφέρει».

Ο κ. Μητσοτάκης, κατά την παραμονή του στη Λήμνο, παρακολούθησε τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση, ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε με πιλότους και μηχανικούς της 130 Σμηναρχίας Μάχης.

Επισκέφτηκε δε, το γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου, όπου συνομίλησε με καθηγητές και μαθητές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγαλειώδης η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα (Φωτογραφίες)

Σχετικά:

Μεγαλειώδης η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα (Φωτογραφίες)
Πότε ξεκίνησε να γιορτάζεται η 25η Μαρτίου; Η πρώτη παρέλαση και οι ιδιαίτερες στιγμές
Καταγγελίες για προσαγωγές στη μαθητική παρέλαση της Αθήνας
Στιγμιότυπα από τη μαθητική παρέλαση στην Αθήνα (φωτογραφίες)
Tags:
παρέλαση, εθνική επέτειος, Νέα Δημοκρατία, Κυριάκος Μητσοτάκης, Λήμνος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK