03:39 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2019
Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης

Βούτσης για αποδοκιμασίες: Επικίνδυνη η «αφωνία» σε ακραίες αντιδράσεις

© Φωτογραφία : Menelaos Myrillas / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο πρόεδρος της Βουλής, δέχθηκε αποδοκιμασίες στη Θεσσαλονίκη με αιχμή τη Συμφωνία των Πρεσπών. Χαρακτήρισε επικίνδυνη την «αφωνία» και την «υποκρισία» απέναντι σε ακραίες αντιδράσεις.

Για τους κινδύνους που απορρέουν από στάσεις «αφωνίας» και «υποκρισίας», απέναντι σε ακραίες αντιδράσεις και συμπεριφορές, έκανε λόγο ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτση, λίγη ώρα μετά τις αποδοκιμασίες σε βάρος της κυβέρνησης και του ίδιου κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρόεδρος της Βουλής, μιλώντας σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη, έκανε λόγο για θετικές πτυχές της Συμφωνίας των Πρεσπών και χαρακτήρισε ως «ακόμη μια ιστορική μέρα για τη χώρα» την επίσκεψη της ελληνικής αντιπροσωπείας, υπό τον πρωθυπουργό, στη γειτονική χώρα.

«Αυτή η χώρα (η Ελλάδα) δε βγαίνει σιγά — σιγά από το καβούκι της δεν ξεπορτίζει σιγά-σιγά, δειλά, να πει: είμαι και εγώ εδώ. Το λέει, τα τελευταία χρόνια, πιστεύω, με ευθύτητα, με υπερηφάνεια και με ανάληψη πρωτοβουλιών», είπε ο κ. Βούτσης.

Έξω από το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, όπου και έγινε η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον κ. Βούτση, γινόταν συγκέντρωση κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, ενώ μια γυναίκα διαμαρτυρήθηκε στον πρόεδρο της Βουλής και μέσα στην αίθουσα.

«Όλοι εσείς που ψηφίσατε τη προδοσία των Πρεσπών θα πληρώσετε», φώναξε η γυναίκα προς τον πρόεδρο της Βουλής, λίγο πριν την απομακρύνουν αστυνομικοί.

Σχετικά:

Διαμαρτυρία για τις Πρέσπες και αποδοκιμασία κατά Βούτση στη Θεσσαλονίκη (Βίντεο)
Επίσκεψη Τσίπρα στα Σκόπια
Συμφωνία των Πρεσπών
Tags:
συμφωνία των Πρεσπών, Νίκος Βούτσης, Θεσσαλονίκη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK