18:53 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

«Δεν φοράω πια φορέματα, έχω κόψει τα μαλλιά μου και τα χάρισα σε καρκινοπαθείς γυναίκες», είπε χαρακτηριστικά και κατήγγειλε ότι η ρητορική μίσους ακόμα επιβιώνει.

Για την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του με την παράταξη της Ρένας Δούρου για την Περιφέρεια Αττικής, μίλησε το Τζέισον Αντιγόνη, που έχει πετύχει τη διαγραφή της καταχώρησης φύλου από τα νομικά του έγγραφα.

Τόνισε σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο News247 ότι «η ρητορική μίσους επιβιώνει», ωστόσο δέχεται παράλληλα και τεράστια αγάπη και αποδοχή από τον κόσμο. Αν και πια δεν φοράει φορέματα όπως είπε, κατήγγειλε τον υφέρποντα μισογυνισμό που βρίσκεται πίσω από τα σχόλια για την εμφάνισή του.

«Δεν φοράω πια φορέματα, έχω κόψει τα μαλλιά μου και τα χάρισα σε καρκινοπαθείς γυναίκες, αλλά καταγγέλλω τον υφέρποντα μισογυνισμό που βρίσκεται πίσω από τα σχόλια για την εμφάνισή μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το Τζέισον — Αντιγόνη, που προτιμάει να χρησιμοποιεί ως γένος το ουδέτερο και όχι το αρσενικό ή το θηλυκό, εξήγησε με ποιο όνομα θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο της κ. Δούρου.

«Υπάρχουν άτομα που δεν εκφράζονται μέσα από το δίπολο αρσενικό-θηλυκό και θα συνεχίσω τη μάχη για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους. Για τυπικούς λόγους στο ψηφοδέλτιο θα αναγράφομαι ως Ιάσων Δούσης (Τζέισον Αντιγόνη)».

Σχετικά:

Υποψήφιο με τη Δούρου το Τζέισον - Αντιγόνη (Φωτογραφία)
Tags:
εκλογές 2019, εκλογικές περιφέρειες, Τζέισον - Αντιγόνη, Ρένα Δούρου
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK