01:57 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η «απαγόρευση» με μεθόδους Κομματικής Μαφίας της διενέργειας του Συνεδρίου της ΓΣΕΕ, έρχεται να προστεθεί στη μεγάλη αλυσίδα ανάλογων βίαιων και αποκρουστικών ενεργειών, αναφέρει η ΓΣΕΕ.

Για μεθόδους «Κομματικής Μαφίας» κατηγορεί η ΓΣΕΕ το ΠΑΜΕ στον απόηχο των επεισοδίων που σημειώθηκαν στη Ρόδο, κάνοντας λόγο για «σύμπτωση» συμφερόντων κυβέρνησης — ΠΑΜΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επεισόδια και τραυματίες στο συνέδριο της ΓΣΕΕ στη Ρόδο (βίντεο)

«Η για 2η φορά ''απαγόρευση'', με μεθόδους Κομματικής Μαφίας, της διενέργειας του 37ου Συνεδρίου της ΓΣΕΕ, έρχεται να προστεθεί στη μεγάλη αλυσίδα ανάλογων βίαιων και αποκρουστικών ενεργειών του ΠΑΜΕ (ΚΚΕ), που προσομοιάζουν με ακροδεξιές πρακτικές», σημειώνει η ΓΣΕΕ σε ανακοίνωσή της και συνεχίζει:

«Προηγήθηκαν οι τραμπουκισμοί και οι βιαιότητες σε πολλά Εργατικά Κέντρα (Πάτρα, Κατερίνη, Εύβοια, Κοζάνη, Καρδίτσα κ.λ.π.), με αποκορύφωμα τη διάλυση των συνεδρίων της ΟΙΥΕ (Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων), η οποία εξ’ αυτών δεν εξελέξε διοίκηση και το Πρωτοδικείο προχώρησε σε διορισμό Προσωρινής Διοίκησης (αποκορύφωμα της «ταξικής» αμεροληψίας του ΠΑΜΕ υπήρξε η πρότασή του για διορισμό διοίκησης μόνο από εκλεκτούς του αν και αποτελεί την 3η δύναμη σε παραταξιακό επίπεδο στην Ομοσπονδία!!)».

«Αυτή η περιπέτεια των συνδικάτων δεν αποκαλύπτει τα εγγενή και υπαρκτά προβλήματα τους. Αποκαλύπτει πως λειτουργούν με ''αναπηρία'' οι δημοκρατικοί θεσμοί και πως η διάκριση των εξουσιών έχει καταστεί πλήρως ανενεργή ως κατάκτηση του διαφωτισμού και πλέον η εκτελεστική εξουσία (Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ''διαφόρων'') έχει καθυποτάξει τις αρχές και τους κρατικούς μηχανισμούς (εν προκειμένω την Ελληνική Αστυνομία)», αναφέρει η ΓΣΕΕ μεταξύ άλλων.

Σχετικά:

ΣΥΡΙΖΑ: Το συνέδριο της ΓΣΕΕ ανέδειξε την πλήρη απαξίωση στην οποία έχει περιέλθει
ΝΔ για επεισόδια στη Ρόδο: Η κυβέρνηση να διασφαλίσει τη διεξαγωγή του συνεδρίου της ΓΣΕΕ
Κουτσούμπας για ΓΣΕΕ: Συνέδριο - παρωδία με νόθους αντιπροσώπους
Tags:
επεισόδια, ΠΑΜΕ, ΓΣΕΕ, Ρόδος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK