21:29 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο κ. Αμυράς αναμένεται να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Τι ανέφερε για την τροπολογία, με την οποία καταργήθηκε το ασυμβίβαστο μεταξύ του υποψήφιου ευρωβουλευτή και του εν ενεργεία βουλευτή.

Από την ιδιότητα του βουλευτή παραιτήθηκε ο Γιώργος Αμυράς, ο οποίος ανακοίνωσε ότι «παραδίδει την έδρα του στο Ποτάμι, με το οποίο είχε πρωτοεκλεγεί τον Ιανουάριο του 2015».

Σε ανακοίνωσή του, ξεκαθάρισε ότι αποφάσισε να μην κάνει χρήση της «ντροπιαστικής τροπολογίας Κουντουρά», η οποία καταργεί το ασυμβίβαστο μεταξύ του υποψήφιου ευρωβουλευτή και του εν ενεργεία βουλευτή.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Αμυράς αναμένεται να βρίσκεται στο ευρω-ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις εκλογές της 26ης Μαΐου, παρότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση.

«Φυσικά θα συνεχίσω να είμαι στις επάλξεις και σύντομα θα σας ενημερώσω για τα επόμενα» έσπευσε να δηλώσει, στο πλαίσιο αυτό, το πρωί της Τετάρτης.

Σχετικά:

Αμυράς για Θεοδωράκη: Να πει αν έχει αναλάβει δεσμεύσεις για τις Πρέσπες
Ποτάμι: Να παραδώσουν τις έδρες τους Αμυράς, Δανέλλης, Ψαριανός
Αμυράς: Το Ποτάμι δεν το διέλυσα εγώ
Tags:
παραίτηση, εκλογές 2019, ευρωεκλογές 2019, υποψήφιος, ψηφοδέλτια, βουλευτής, Βουλή, Νέα Δημοκρατία, Ποτάμι, Γιώργος Αμυράς
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK