19:43 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2019
Ψηφοδέλτια σε κάλπη

Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση για την Περιφέρεια Αττικής, ποιος αποκτά προβάδισμα

© Φωτογραφία : Konstantinos Tsakalidis / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Δημοσκοπήσεις 2019 (42)
0 01
Βρείτε μας

Σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση, ο Γιώργος Πατούλης συγκεντρώνει ποσοστό 30%, ενώ τα αποτελέσματα της έρευνας αποτυπώνουν μάχη για την είσοδο στον δεύτερο γύρο μεταξύ της Ρένας Δούρου και του Γιάννη Σγουρού.

Προβάδισμα του Γιώργου Πατούλη στην αναμέτρηση για την Περιφέρεια Αττικής δείχνει η δημοσκόπηση της Metron Analysis που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ατις πληροφορίες που φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα το tovima.gr, ο Γιώργος Πατούλης φαίνεται να προηγείται με ποσοστό 30%, στην πρόθεση ψήφου, ενώ ακολουθούν η Ρένα Δούρου και ο Γιάννης Σγουρός με 14%.

Παράλληλα, το 73% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι τα πράγματα στη χώρα πηγαίνουν σε λανθασμένη κατεύθυνση, ενώ το 71% αξιολογεί αρνητικά το έργο της κυβέρνησης.

Αρνητικά αξιολογείται, πάντως, και από το 59% των ερωτηθέντων και η εικόνα της Νέας Δημοκρατίας.

Την ίδια ώρα, η εγκληματικότητα — έλλειψη αστυνόμευσης, η καθαριότητα, το οδικό δίκτυο και η έλλειψη υποδομών αξιολογούνται ως τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στο Λεκανοπέδιο.

Θέμα:
Δημοσκοπήσεις 2019 (42)
Tags:
δημοσκόπηση, ευρωεκλογές, ευρωεκλογές 2019, εκλογές 2019, εκλογές, Γιάννης Σγουρός, Ρένα Δούρου, Γιώργος Πατούλης, Αττική
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK